Header Ads Widget

Norbit (Film comedie romantică 2007) Trailer și detalii

Film comedie și romantic "Norbit" 2007 cu actorii Eddie Murphy, Thandiwe Newton și Terry Crews. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Norbit".




Descrierea sinopsis a filmului Norbit

Norbit este o persoană normală, care după ce a fost adoptat de domnul Wong, ajunge să fie căsătorit cu marea Rasputia. Dragostea din copilărie a lui Norbit, Kate Thomas se întoarce în oraș pentru a cumpăra orfelinatul. Norbit consideră că aceasta este șansa lui de a se întoarce împreună cu Kate, până când descoperă că ea este de fapt logodită cu Deion Hughes. Norbit nu va lăsa lucrurile așa, în timp ce el încearcă să supraviețuiască vieții cu Rasputia și se pare că și Deion are ceva ce ar dori să păstreze secret.

Regia
Brian Robbins

Actori în distribuție
Eddie Murphy, Thandiwe Newton, Terry Crews, Clifton Powell, Lester Speight, Cuba Gooding Jr., Eddie Griffin, Katt Williams, Floyd Levine, Anthony Russell, Pat Crawford Brown, Jeanette Miller, Michael Colyar, Marlon Wayans, Alexis Rhee, Khamani Griffin, Austin Reid, Lindsey Sims-Lewis, China Anderson, Kristen Schaal, Rob Huebel

Genul filmului
Comedie, Romantic, Dragoste

Dată de lansare:
9 februarie 2007

Cunoscut și ca
Norbit - titlul original, Norbit - titlul în România

Trailer la filmul Norbit (2007)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii