Header Ads Widget

Negura (Film horror sf 2007) The Mist Trailer și detalii

Film horror, sf și thriller "Negura" 2007 cu actorii Thomas Jane, Marcia Gay Harden și Laurie Holden. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Mist".


Despre filmul Negura / The Mist

Negura / The Mist (cunoscut și sub numele de The Mist al lui Stephen King) este un film american de groază științifico-fantastic din 2007, bazat pe nuvela The Mist din 1980 a lui Stephen King. Filmul a fost scris și regizat de Frank Darabont. Darabont a fost interesat să adapteze The Mist pentru marele ecran încă din anii 1980. Filmul are o distribuție de ansamblu, incluzând actorii Thomas Jane, Marcia Gay Harden, Nathan Gamble, Andre Braugher, Sam Witwer, Toby Jones, Frances Sternhagen, Buck Taylor, Robert Treveiler, William Sadler, Alexa Davalos, David Jensen, Chris Owen, Andy Stahl și viitoarele vedete din serialul The Walking Dead: Jeffrey DeMunn, Laurie Holden, Melissa McBride și Juan Gabriel Pareja.

Filmările pentru Negura / The Mist au început în Shreveport, Louisiana în februarie 2007. Filmul a fost lansat în Statele Unite și Canada pe 21 noiembrie 2007; a avut rezultate bune la box office și a primit recenzii pozitive.

Regizorul Frank Darabont a dezvăluit că „a avut întotdeauna în minte să filmeze The Mist în alb-negru”, o decizie inspirată din filme precum Noaptea morților vii / Night of the Living Dead (1968) și lucrarea pre-color a lui Ray Harryhausen. În timp ce lansarea în cinematografe a filmului a fost color, regizorul a descris imprimarea alb-negru (lansată pe DVD și Blu-ray în 2008) drept „versiunea sa preferată”.


Descrierea sinopsis a filmului Negura / The Mist

După ce o furtună puternică le distruge casa din Maine, David Drayton (Thomas Jane) și fiul său tânăr se îndreaptă în oraș pentru a aduna alimente și provizii. Curând după aceea, o ceață densă se rostogolește și cuprinde orașul, prinzându-i pe Drayton și pe alții în magazinul alimentar. Teroarea crește pe măsură ce creaturi mortale se dezvăluie în afară, dar asta poate fi nimic în comparație cu amenințarea din interior, unde o fanatică (Marcia Gay Harden) cere un sacrificiu.

Regia
Frank Darabont

Actori în distribuție
Thomas Jane, Marcia Gay Harden, Laurie Holden, Andre Braugher, Toby Jones, William Sadler, Jeffrey DeMunn, Frances Sternhagen, Nathan Gamble, Alexa Davalos, Chris Owen, Sam Witwer, Robert C. Treveiler, David Jensen, Melissa McBride, Andy Stahl, Buck Taylor, Brandon O'Dell, Jackson Hurst, Brian Libby, Susan Malerstein-Watkins, Mathew Greer, Juan Gabriel Pareja, Walter Fauntleroy, Amin Joseph, Kelly Collins Lintz, Ginnie Randall, Tiffany Morgan, Kim Wall, Julio Cesar Cedillo, Ron Clinton Smith, Gregg Brazzel, Sonny Franks, Dodie Brown

Genul filmului
Horror, SF, Thriller

Dată de lansare:
21 noiembrie 2007

Cunoscut și ca
The Mist - titlul original, Negura - titlul în România

Trailer la filmul Negura / The Mist (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii