Header Ads Widget

Năstrușnicul motan Maurice (Film animație 2022) The Amazing Maurice Trailer și detalii

Film animație și aventuri "Năstrușnicul motan Maurice" 2022 cu actorii Hugh Laurie, Emilia Clarke și Gemma Arterton. Trailer dublat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Amazing Maurice".


Despre filmul animat Năstrușnicul motan Maurice

Năstrușnicul motan Maurice / The Amazing Maurice este un film de comedie și fantezie animat pe computer din 2022, regizat de Toby Genkel și co-regiat de Florian Westermann, și lansat de Sky Cinema, după scenariul lui Terry Rossio. Se bazează pe cartea din 2001 The Amazing Maurice and His Educated Roents de Sir Terry Pratchett. Filmul îi are în distribuție pe Hugh Laurie, Emilia Clarke, David Thewlis, Himesh Patel, Gemma Arterton, Hugh Bonneville și David Tennant. Povestea îl urmărește pe Maurice, o pisică roșie care se împrietenește cu un grup de șobolani vorbitori, venind cu o înșelătorie cu care să facă bani.

Filmul de desene animate Năstrușnicul motan Maurice / The Amazing Maurice a avut premiera mondială la Festivalul de animație de la Manchester pe 13 noiembrie 2022 și va fi lansat în cinematografele românești dublat sau subtitrat pe 3 februarie 2023. Filmul a primit, în general, recenzii pozitive din partea criticilor.



Descrierea sinopsis a filmului Năstrușnicul motan Maurice / The Amazing Maurice

Maurice este o pisică roșie înțeleaptă de stradă, care vine cu o înșelătorie pentru a face bani împrietenindu-se cu un grup de șobolani vorbitori. Când Maurice și rozătoarele ajung în orașul Bad Blintz, se întâlnesc cu o râmă pe nume Malicia și mica lor escrocherie se duce în curând pe apa sâmbetei.

Regia
Toby Genkel, Florian Westermann

Actori în distribuție
Hugh Laurie, Emilia Clarke, David Thewlis, Himesh Patel, Gemma Arterton, Joe Sugg, Ariyon Bakare, Julie Atherton, Rob Brydon, Hugh Bonneville, David Tennant, Jerry Hoffmann, Bastian Pastewka, Murali Perumal, Janin Ullmann

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie

Dată de lansare:
13 noiembrie 2022

Cunoscut și ca
The Amazing Maurice - titlul original, Năstrușnicul motan Maurice - titlul în România

Trailer la filmul Năstrușnicul motan Maurice / The Amazing Maurice (2022)


Trailerul dublat în limba română la filmul de comedie romantică Așa-i Amorul (2022) cu actorii Hugh Laurie, Emilia Clarke, David Thewlis, Himesh Patel, Gemma Arterton, Joe Sugg, Ariyon Bakare, Julie Atherton, Rob Brydon și Hugh Bonneville și regizat de Toby Genkel.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii