Header Ads Widget

JUNG_E (Film coreean acțiune sf Netflix 2023) Trailer și detalii

Film coreean de acțiune sf produs de Netflix "JUNG_E" 2023 cu actorii: Kang Soo-youn, Kim Hyun-joo și Ryu Kyung-Soo. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul coreean "Jung E".


Despre filmul JUNG_E

Jung_E este un film științifico-fantastic din Coreea de Sud din 2023, scris și regizat de Yeon Sang-ho, cu Kang Soo-yeon, Kim Hyun-joo și Ryu Kyung-soo în rolurile principale. Povestea filmului se desfășoară pe un Pământ nelocuitor din secolul al 22-lea, unde rezultatul unui război civil depinde de clonarea creierului unui soldat de elită pentru a crea un robot mercenar. Filmul o prezintă pe Kang Soo-yeon în apariția ei finală pe ecran, actrița murind înainte de lansarea filmului.


Filmul de acțiune sf coreean JUNG-E este produs de comapnia Climax Studio și a avut premiera în România online și subtitrat în data de 20 ianuarie 2023 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film JUNG_E

Într-un secol al 22-lea post-apocaliptic, o cercetătoare de la un laborator de inteligență artificială conduce efortul de a pune capăt unui război civil prin clonarea creierului unui soldat eroic -- mama ei.





Distribuție Actori în filmul JUNG_E:

Kang Soo-youn, Kim Hyun-joo, Ryu Kyung-Soo, Lee Dong-Hee, Lee Ga-Kyung, Woo-Yeol Han, Uhm Ji-won, Yun Ki-Chang, Sun-hyuk Kim, So-yi Park, Min-jae Shin, Aria Song

Regizor: Sang-ho Yeon

Scenariști: Sang-ho Yeon

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, Dramă, SF, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 20 ianuarie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 20 ianuarie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: Coreea de Sud

Cunoscut și ca
Jung_E titlul original, JUNG_E titlul în România

Este filmul JUNG_E pe Netflix

Da, filmul JUNG_E este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 20 ianuarie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului JUNG_E

Situat în secolul al 22-lea, unde schimbările climatice au făcut ca planeta să devină nelocuită, iar oamenii să trăiască într-un adăpost creat de om. Un război are loc în adăpost. Jung Yi este liderul de elită al forțelor aliate. Ea devine subiectul unui experiment de clonare a creierului. Experimentul de clonare este o potențială cheie pentru câștigarea războiului.



Trailer subtitrat la filmul JUNG_E (2023)


Trailerul subtitrat în limba engleză la filmul coreean de acțiune și aventuri sf JUNG_E (2023) cu actorii Kang Soo-youn, Kim Hyun-joo, Ryu Kyung-Soo, Lee Dong-Hee, Lee Ga-Kyung, Woo-Yeol Han, Uhm Ji-won, Yun Ki-Chang, Sun-hyuk Kim și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii