Header Ads Widget

Jack Reacher. Un glonț la țintă (Film acțiune 2012) Trailer și detalii

Film acțiune și thriller "Jack Reacher. Un glonț la țintă" 2012 cu actorii Tom Cruise, Rosamund Pike și Richard Jenkins. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Jack Reacher".


Despre filmul Jack Reacher - Un glonț la țintă

Jack Reacher. Un glonț la țintă / Jack Reacher este un film thriller de acțiune american din 2012 scris și regizat de Christopher McQuarrie, cu Tom Cruise în rol principal și bazat pe romanul One Shot din 2005 al lui Lee Child. Actorul Tom Cruise interpretează personajul principal, iar distribuția secundară îi are pe Rosamund Pike, Werner Herzog, Robert Duvall, David Oyelowo, Richard Jenkins și Jai Courtney. Filmul a intrat în producție în octombrie 2011 și a fost finalizat în ianuarie 2012. A fost filmat în întregime în locația din Pittsburgh, Pennsylvania. Partitura muzicală a fost compusă de Joe Kraemer, interpretată de Hollywood Studio Symphony și înregistrată la Sony Scoring Stage din Culver City, California.

Tom Cruise și-a realizat toate cascadorii la volan în timpul secvenței de urmărire a mașinii din film. Premiera filmului în Pittsburgh a fost amânată după crimele de la școala Sandy Hook Elementary School; filmul a fost lansat în America de Nord o săptămână mai târziu, pe 21 decembrie 2012, unde a primit recenzii în general pozitive și a avut succes la box office. O continuare a fost dezvoltată cu Tom Cruise în rol principal intitulată Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată / Jack Reacher: Never Go Back, bazată pe romanul din 2013 Never Go Back, care a fost lansat pe 21 octombrie 2016.



Descrierea filmului Jack Reacher. Un glonț la țintă

Într-un oraș inocent, cinci oameni sunt împușcați de un lunetist expert. Poliția identifică și arestează rapid vinovatul și construiește un caz pe picior. Dar în loc să mărturisească, inculpatul scrie cuvintele „Get Jack Reacher”. Reacher însuși vede știrile și apare în oraș. Apărarea este ușoară, dar Reacher a venit să-l îngroape pe tip. Șocat la cererea acuzatului, Reacher își propune să confirme pentru el însuși certitudinea absolută a vinovăției bărbatului, dar asta vine la pachet cu mai multe probleme decât se aștepta.

Regia
Christopher McQuarrie

Actori în distribuție
Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins, David Oyelowo, Werner Herzog, Jai Courtney, Vladimir Sizov, Joseph Sikora, Michael Raymond-James, Alexia Fast, Josh Helman, Robert Duvall, James Martin Kelly, Dylan Kussman, Denver Milord, Susan Angelo, Julia Yorks, Nicole Forester, Delilah Picart, Joe Coyle, Alicia Murton, Peter Gannon, David Whalen, Tristan Elma, Sophie Guest, Michael Minor, Scott A. Martin, CJ Ramirez, Teri Clark, Jarid Faubel, Sara Lindsey, Jace Jeanes, Andrei Runtso, Efka Kvaraciejus, Lee Child, Tommy Lafitte, Kristen Dalton, Jordan Trovillion, Annie Kitral, Lissy Gulick, Catherine L. Albers, Larissa S. Emanuele, Jason McCune, Shane Callahan, Joshua Elijah Reese

Genul filmului
Acţiune, Mister, Thriller

Dată de lansare:
10 decembrie 2012

Trailer la filmul Jack Reacher. Un glonț la țintă (2012)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii