Header Ads Widget

Fără zgomot! (Film horror sf 2018) A Quiet Place Trailer și detalii

Film horror și sf "Fără zgomot!" 2018 cu actorii Emily Blunt, John Krasinski și Millicent Simmonds. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "A Quiet Place".


Despre filmul Fără zgomot!

Fără zgomot! / A Quiet Place este un film american de groază post-apocaliptic din 2018 regizat de John Krasinski și scris de Bryan Woods, Scott Beck și Krasinski, după o poveste concepută de Woods și Beck. Intriga se învârte în jurul unui tată (John Krasinski) și a unei mame (Emily Blunt) care se luptă să supraviețuiască și să-și crească copiii (Millicent Simmonds și Noah Jupe) într-o lume post-apocaliptică locuită de monștri orbi cu un simț acut al auzului.

Filmul Fără zgomot! / A Quiet Place a avut premiera la festivalul de Film South by Southwest pe 9 martie 2018 și a fost lansat în România pe 13 aprilie 2018, de Ro Image 2000. A încasat peste 350 de milioane de dolari în întreaga lume și a primit aprecieri de critică. Filmul a fost descris drept „un moment bun și inteligent de înfricoșător” de Rotten Tomatoes și ales atât de National Board of Review, cât și de American Film Institute drept unul dintre primele zece filme din 2018. Filmul a fost nominalizat pentru mai multe premii, inclusiv un premiu Globul de Aur pentru cea mai bună muzică originală; un premiu Oscar pentru cel mai bun montaj de sunet; un premiu Writers Guild of America pentru cel mai bun scenariu original; și un premiu Screen Actors Guild pentru performanță remarcabilă a unei actrițe într-un rol secundar pentru Emily Blunt, pe care ea l-a câștigat.

O continuare, Fără zgomot / A Quiet Place Part II, a fost lansată pe 8 martie 2020 și în România pe 11 iunie 2021, John Krasinski revenind pe scaunul regizorului și distribuția principală revenind și ea cu adăugarea lui Cillian Murphy. Un spin-off, intitulat A Quiet Place: Day One și o nouă continuare: A Quiet Place Part III sunt programate pentru 8 martie 2024 și, respectiv, cândva în 2025.



Descrierea sinopsis a filmului Fără zgomot! / A Quiet Place

Pe un Pământ devastat, invadat de prădători invincibili de o posibilă origine extraterestră, Abbott se luptă să supraviețuiască în jungla urbană pustie a orașului New York: o capcană mortală definită de o nouă eră a tăcerii absolute. Într-adevăr, pe măsură ce zgomotul atrage acest nou tip de invadator, chiar și cele mai mici sunete pot fi mortale. Cu toate acestea, chiar dacă au trecut deja douăsprezece luni de la primele observații ale puternicilor monștri, familia rezistentă Abbott este încă puternică. În această distopie dezactivată, învățarea regulilor de supraviețuire este crucială. Și acum, mai mult ca niciodată, familia Abbott nu trebuie să scoată niciun sunet.

Regia
Horror

Actori în distribuție
Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Cade Woodward, Leon Russom, Rhoda Pell

Genul filmului
Dramă, Horror, SF

Dată de lansare:
9 martie 2018

Cunoscut și ca
A Quiet Place - titlul original, Fără zgomot! - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Fără zgomot! / A Quiet Place (2018)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de groază Fără zgomot! / A Quiet Place (2018) cu actorii Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Cade Woodward, Leon Russom și Rhoda Pell și regizat de John Krasinski.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii