Header Ads Widget

Fără zgomot 2 (Film horror sf 2020) A Quiet Place Part II Trailer și detalii

Film horror și sf "Fără zgomot 2" 2020 cu actorii Emily Blunt, Cillian Murphy și Djimon Hounsou. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "A Quiet Place Part II".


Despre filmul Fără zgomot 2

Fără zgomot 2 / A Quiet Place Part II este un film american de groază post-apocaliptic din 2020, scris și regizat de John Krasinski. Este continuarea filmului Fără zgomot / A Quiet Place din 2018, care urmărește familia din primul film, în timp ce continuă să navigheze și să supraviețuiască într-o lume post-apocaliptică locuită de extratereștri orbi cu un simț acut al auzului. Emily Blunt, Millicent Simmonds și Noah Jupe își reiau rolurile din primul film, în timp ce Cillian Murphy, Djimon Hounsou și Okieriete Onaodowan se alătură distribuției, John Krasinski revenind din primul film într-o nouă secvență flashback.

Filmul Fără zgomot 2 / A Quiet Place Part II a avut premiera mondială în New York City pe 8 martie 2020; după ce au fost făcute peste un an de amânări din cauza pandemiei de COVID-19, a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 28 mai 2021. A devenit disponibil pentru difuzare pe Paramount+ la 45 de zile după debutul său în cinematografe. Filmul a stabilit mai multe recorduri de box office, inclusiv cel mai mare weekend de deschidere în timpul pandemiei și a încasat 297,4 milioane de dolari în întreaga lume. A primit recenzii pozitive din partea criticilor, care au lăudat povestea și adăugarea personajului Emmett jucat de Cillian Murphy.

Un spin-off, A Quiet Place: Day One, este programat pentru a fi lansat în 2024, în timp ce o continuare, A Quiet Place Part III, este în lucru și este programată să fie lansată în 2025.



Descrierea sinopsis a filmului Fără zgomot 2 / A Quiet Place Part II

Cu noile cunoștințe dobândite despre slăbiciunea creaturilor aparent invulnerabile, Evelyn Abbott, afectată de durere, se trezește singură, cu doi adolescenți tineri, un fiu nou-născut fără apărare și fără să aibă unde să se ascundă. Acum, la 474 de zile de la atacul extraterestru din filmul Fără zgomot 1 (2018), familia Abbott își adună până la urmă curajul pentru a părăsi ferma lor, acum arsă din temelii și a porni într-o căutare încărcată de pericole pentru a găsi civilizaţie. Având în vedere acest lucru, hotărâți să se extindă dincolo de granițe, supraviețuitorii rezistenți nu au altă opțiune decât să se aventureze într-un teritoriu ostil ciudat de liniștit, neexplorat, sperând într-un miracol. Dar, de data asta, inamicul este peste tot.

Regia
John Krasinski

Actori în distribuție
Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Cillian Murphy, Djimon Hounsou, Okieriete Onaodowan, Scoot McNairy, Zachary Golinger, Blake DeLong, Stefania Warwick, Alycia Ripley, Cristalis Bonilla, Domonic Taggart, Silas Pereira-Olson, Alice Sophie Malyukova, Ashley Dyke, Dean Woodward, Barbara Singer, David Lundy, Michaela Pace, Mark Bogumil, Liz Cameron, Joe Cappelli, Kadrolsha Ona Carole

Genul filmului
Dramă, Horror, SF

Dată de lansare:
9 martie 2020

Cunoscut și ca
A Quiet Place Part II - titlul original, Fără zgomot 2 - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Fără zgomot 2 / A Quiet Place Part II (2020)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de groază sf Fără zgomot 2 / A Quiet Place Part II (2020) cu actorii Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Cillian Murphy, Djimon Hounsou, Okieriete Onaodowan, Scoot McNairy și regizat de John Krasinski.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii