Header Ads Widget

Familia Savage (Film comedie dramă 2007) The Savages Trailer și detalii

Film comedie și dramă "Familia Savage" 2007 cu actorii Laura Linney, Philip Seymour Hoffman și Philip Bosco. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Savages".


Despre filmul Familia Savage

Familia Savage / The Savages este un film american de comedie-dramă din 2007, scris și regizat de Tamara Jenkins. În rolurile principale joacă actorii Laura Linney, Philip Seymour Hoffman și Philip Bosco.

Filmul Familia Savage / The Savages a avut premiera mondială la Festivalul de Film Sundance din 2007 pe 19 ianuarie 2007. A fost lansat pe 28 noiembrie 2007 de către Fox Searchlight Pictures și a primit aprecieri de critică. La cea de-a 80-a ediție a Premiilor Oscar, a câștigat două nominalizări: cea mai bună actriță (pentru Laura Linney) și cel mai bun scenariu original (pentru Tamara Jenkins). La cea de-a 65-a ediție a premiilor Globul de Aur, a fost nominalizat pentru cel mai bun actor într-un film muzical sau comedie (pentru Philip Seymour Hoffman).



Descrierea sinopsis a filmului Familia Savage / The Savages

Jon Savage (Philip Seymour Hoffman) și Wendy Savage (Laura Linney) sunt doi frați care și-au petrecut anii de maturitate încercând să-și revină după abuzul tatălui lor abuziv, Lenny Savage (Philip Bosco). Dintr-o dată, vine un telefon că iubita lui a murit, nu-i mai poate purta de grija din cauza demenței și familia ei îl pasează copiilor lui. În ciuda faptului că Jon și Wendy nu au vorbit cu Lenny de douăzeci de ani și el este și mai dezgustător ca niciodată, frații Savage se simt obligați să aibă grijă de el. Acum împreună, fratele și sora trebuie să se împace cu noile și dureroasele responsabilități care vin odată cu tatăl lor care le afectează acum viața, chiar dacă se luptă cu proprii demoni personali pe care Lenny a ajutat să-i creeze.

Regia
Tamara Jenkins

Actori în distribuție
Laura Linney, Philip Seymour Hoffman, Philip Bosco, Peter Friedman, David Zayas, Gbenga Akinnagbe, Cara Seymour, Tonye Patano, Guy Boyd, Debra Monk, Rosemary Murphy, Harold Blankenship, Joan Jaffe, Sage Kirkpatrick, Salem Ludwig, Sandra Daley, Peter Frechette, Jennifer Lim, Kristine Nielsen, Christopher Durham, Maddie Corman, Cynthia Darlow, Carmen Roman, Nancy Lenehan, Michael Higgins, Madeline Lee, Tijuana Ricks, Margo Martindale, Erica Fae, Michael Blackson, Sidné Anderson, Patti Karr, John Bolton, Zoe Kazan, Lee R. Sellars

Genul filmului
Comedie, Dramă

Dată de lansare:
28 noiembrie 2007

Cunoscut și ca
The Savages - titlul original, Familia Savage - titlul în România

Trailer la filmul Familia Savage / The Savages (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii