Header Ads Widget

Edge of Tomorrow: Prizonier în timp (Film acțiune sf 2014) Trailer și detalii

Film acțiune și aventuri sf "Edge of Tomorrow: Prizonier în timp" 2014 cu actorii Tom Cruise, Emily Blunt și Brendan Gleeson. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Edge of Tomorrow".


Despre filmul Edge of Tomorrow: Prizonier în timp
Edge of Tomorrow: Prizonier în timp (cunoscut și sub numele de Live Die Repeat: Edge of Tomorrow) este un film american de acțiune științifico-fantastică din 2014, cu Tom Cruise și Emily Blunt în rolurile principale, și cu Bill Paxton și Brendan Gleeson în roluri secundare. Regizat de Doug Liman după un scenariu scris de Christopher McQuarrie și echipa de scriitori Jez și John-Henry Butterworth, povestea sa este adaptată după romanul japonez din 2004 All You Need Is Kill de Hiroshi Sakurazaka. Filmul are loc într-un viitor în care cea mai mare parte a Europei este ocupată de o rasă extraterestră. Maiorul William Cage (Tom Cruise), un ofițer de relații publice cu experiență limitată în luptă, este forțat de superiorii săi să se alăture unei operațiuni de aterizare împotriva extratereștrilor, doar pentru a se trezi că se confruntă cu o buclă de timp, în timp ce încearcă să găsească o modalitate de a-i învinge pe invadatori.

Warner Bros a cheltuit peste 100 de milioane de dolari pentru reclamă la filmul Edge of Tomorrow: Prizonier în timp. A fost lansat în cinematografe în weekendul din 30 mai 2014, în 28 de teritorii și în 36 de teritorii suplimentare o săptămână mai târziu. Filmul a primit recenzii pozitive de la critici, care au lăudat intriga, regia, secvențele de acțiune și interpretările actorilor. A avut încasări de peste 370,5 milioane de dolari în întreaga lume în perioada sa în care a rulat în cinematografe.



Descrierea sinopsis a filmului Edge of Tomorrow: Prizonier în timp
O rasă extraterestră a lovit Pământul într-un asalt necruțător, imbatabil de orice unitate militară din lume. Maiorul William Cage (Tom Cruise) este un ofițer care nu a văzut niciodată o zi de luptă când este aruncat fără ceremonie într-o misiune sinucigașă. Ucis în câteva minute, Cage se trezește acum în mod inexplicabil aruncat într-o buclă temporală, forțându-l să trăiască aceeași luptă brutală iar și iar, luptând și murind din nou... și din nou. Dar cu fiecare luptă, Cage devine capabil să-i combată pe adversari cu o abilitate din ce în ce mai mare, alături de războinicul Forțelor Speciale Rita Vrataski (Emily Blunt). Și, pe măsură ce Cage și Vrataski duc lupta cu extratereștrii, fiecare întâlnire repetată îi aduce cu un pas mai aproape de înfrângerea inamicului!

Regia
Alex Kurtzman

Actori în distribuție
Tom Cruise, Emily Blunt, Brendan Gleeson, Bill Paxton, Jonas Armstrong, Tony Way, Kick Gurry, Franz Drameh, Dragomir Mrsic, Charlotte Riley, Masayoshi Haneda, Terence Maynard, Noah Taylor, Lara Pulver, Madeleine Mantock, Assly Zandry, Sebastian Blunt, Beth Goddard, Ronan Summers, Aaron Romano, Usman Akram, Bentley Kalu, Mairead McKinley, Andrew Neil, Martin Hyder, Tommy Campbell, John Dutton, Harry Landis, Rachel Handshaw, Martin McDougall, Anna Botting, Jane Hill, Erin Burnett, Jeremy Piven

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, SF, Filme 2014

Dată de lansare:
2 iunie 2014

Trailer subtitrat la filmul Edge of Tomorrow: Prizonier în timp (2014)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune sf Edge of Tomorrow: Prizonier în timp (2014) cu actorii Tom Cruise, Emily Blunt, Brendan Gleeson, Bill Paxton, Jonas Armstrong, Tony Way, Kick Gurry și Franz Drameh și regizat de Alex Kurtzman.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii