Header Ads Widget

După 28 de săptămâni (Film acțiune horror 2007) 28 Weeks Later Trailer și detalii

Film acțiune horror "După 28 de săptămâni" 2007 cu actorii Robert Carlyle, Rose Byrne și Jeremy Renner. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "28 Weeks Later".


Despre filmul După 28 de săptămâni

După 28 de săptămâni / 28 Weeks Later este un film de groază post-apocaliptic din 2007 regizat de Juan Carlos Fresnadillo, care l-a scris împreună cu Rowan Joffé, Enrique López Lavigne și Jesus Olmo. Continuarea filmului După 28 de zile / 28 Days Later din 2002, îi are în distribuție pe Robert Carlyle, Rose Byrne, Jeremy Renner, Harold Perrineau, Catherine McCormack, Mackintosh Muggleton, Imogen Poots și Idris Elba. Este plasat după evenimentele din primul film, înfățișând eforturile forțelor militare NATO de a salva o zonă sigură din Londra, consecința a doi frați tineri care au încălcat protocolul pentru a găsi o fotografie a mamei lor și reintroducerea rezultată a virusului furiei spre zona sigură.

Filmul horror După 28 de săptămâni / 28 Weeks Later a fost lansat în cinematografe în România pe 13 iulie 2007 de InterComFilm Distribution. Filmul a primit recenzii pozitive din partea criticilor, care au lăudat regia și atmosfera. A încasat 64 de milioane de dolari la nivel mondial, față de un buget de 15 milioane de dolari.



Descrierea sinopsis a filmului După 28 de săptămâni / 28 Weeks Later

La șase luni dificile după evenimentele îngrozitoare din După 28 de zile / 28 Days Later (2002), când virusul furiei de neoprit a decimat întregul oraș Londra, armata SUA a restabilit ordinea și repopulează orașul aflat în carantină. Cu toate acestea, după primul val de refugiați care se întorc, un purtător nebănuit al agentului patogen foarte transmisibil intră în orașul mort și, fără să știe, reaprinde răspândirea infecției mortale. Într-adevăr, virusul nu a murit încă și, de data aceasta, este mai periculos ca niciodată. Va începe din nou coșmarul?

Regia
Juan Carlos Fresnadillo

Actori în distribuție
Robert Carlyle, Rose Byrne, Jeremy Renner, Harold Perrineau, Catherine McCormack, Idris Elba, Imogen Poots, Mackintosh Muggleton, Amanda Walker, Shahid Ahmed, Garfield Morgan, Emily Beecham, Jordan El-Balawi, Meghan Popiel, Stewart Alexander, Philip Bulcock, Chris Ryman, Tristan Tait, William Meredith, Matt Reeves, Thomas Garvey, Tom Bodell, Andrew Byron, Sarah Finigan, Roderic Culver, Maeve Ryan, Ed Coleman

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Horror

Dată de lansare:
26 aprilie 2007

Cunoscut și ca
28 Weeks Later - titlul original, După 28 de săptămâni - titlul în România

Trailer la filmul După 28 de săptămâni / 28 Weeks Later (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii