Header Ads Widget

Cred că îmi iubesc nevasta (Film comedie romantică 2007) I Think I Love My Wife Trailer și detalii

Film comedie romantică "Cred că îmi iubesc nevasta" 2007 cu actorii Chris Rock, Gina Torres și Kerry Washington. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "I Think I Love My Wife".




Descrierea sinopsis a filmului Cred că îmi iubesc nevasta / I Think I Love My Wife

Brenda (Gina Torres) poartă chiloți comozi, din bumbac; Nikki (Kerry Washington) poartă curele din dantelă. Richard Cooper (Chris Rock) este la mijloc, cu o slujbă bună în Manhattan, o casă în suburbii și doi copii drăguți cu Brenda, soția sa inteligentă și arătoasă, care este profesoară. Dar nu există sex în această căsnicie de șapte ani, așa că Richard s-a plictisit. În amestec intră Nikki, o prietenă sexy, capricioasă, singură și care nu l-a mai văzut de ani de zile. Nikki are probleme și găsește un motiv să se oprească în biroul lui în fiecare zi. El încearcă să ajute, se distrează puțin și nu îi menționează lui Nikki despre Brenda. Munca și reputația lui suferă. Este pe cale să se scape de mâncărimea pe care o are de șapte ani? Ce alegeri va face Richard?

Regia
Chris Rock

Actori în distribuție
Chris Rock, Gina Torres, Kerry Washington, Steve Buscemi, Edward Herrmann, Adam LeFevre, Welker White, Samantha Ivers, Michael K. Williams, Orlando Jones, Eva Pigford, Cassandra Freeman, Stephen A. Smith, James Saito, Wendell Pierce, Milan Howard, Roz Ryan, Christina Vidal, Eliza Coupe, GQ, Stephanie D'Abruzzo

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic

Dată de lansare:
7 martie 2007

Cunoscut și ca
I Think I Love My Wife - titlul original, Cred că îmi iubesc nevasta - titlul în România

Trailer la filmul Cred că îmi iubesc nevasta / I Think I Love My Wife (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii