Header Ads Widget

Copilul de pe Marte (Film comedie dramă 2007) Martian Child Trailer și detalii

Film comedie și dramă "Copilul de pe Marte" 2007 cu actorii John Cusack, Bobby Coleman și Amanda Peet. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Martian Child".




Descrierea sinopsis a filmului Copilul de pe Marte / Martian Child

Care este natura de a fi părinte și de a fi copil? David este văduv îndurerat de doi ani. Scrie science fiction și era considerat ciudat când era băiat. Îl întâlnește pe Dennis, un copil adoptiv care pretinde că este într-o misiune de pe Marte, stă într-o cutie mare toată ziua, se teme de lumina soarelui și poartă o centură cu baterii pentru lanternă, astfel încât să nu plutească. David îl duce acasă pe copilul de șase ani pentru o probă. Sora lui și cea mai bună prietenă a soției lui îi oferă sprijin, dar băieții sunt practic singuri și trebuie să-și dea seama singuri cum să trăiască împreună. Dennis ia lucruri, este exclus de la școală și este antrenat de David să fie normal. Instanța va aproba adopția și Dennis va putea rămâne? Poate un bărbat să devină tată și un copil să devină fiu?

Regia
Menno Meyjes

Actori în distribuție
John Cusack, Bobby Coleman, Amanda Peet, Sophie Okonedo, Joan Cusack, Oliver Platt, Bud, Richard Schiff, Taya Calicetto, David Kaye, Braxton Bonneville, Samuel Charles, Zak Ludwig, Samuel Patrick Chu, Ryan Morrissette, Nimet Kanji, Howard Hesseman, Carmen Moore, Beverley Breuer, Jonathan Holmes, Andrew McIlroy, Kimani Ray Smith, Peter Bryant, David James Lewis, Edmond Kato Wong, Joanna Reid, Simon Hayama, Lauro David Chartrand-DelValle, Alberto Ghisi, Hrothgar Mathews, Robert Clarke, Daniel Pepper, Tony Alcantar, Angela Besharah, Saraphina Joachim, Anjelica Huston

Genul filmului
Comedie, Dramă, Familie

Dată de lansare:
2 noiembrie 2007

Cunoscut și ca
Martian Child - titlul original, Copilul de pe Marte - titlul în România

Trailer la filmul Copilul de pe Marte / Martian Child (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii