Header Ads Widget

Când Harry a cunoscut-o pe Sally (Film comedie romantică 1989) When Harry Met Sally Trailer și detalii

Film comedie romantică "Când Harry a cunoscut-o pe Sally" 1989 cu actorii Billy Crystal, Meg Ryan și Carrie Fisher. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "When Harry Met Sally".


Despre filmul Când Harry a cunoscut-o pe Sally

Când Harry a cunoscut-o pe Sally / When Harry Met Sally este un film american de comedie romantică din 1989, scris de Nora Ephron și regizat de Rob Reiner. În distribuție joacă actorul Billy Crystal în rolul lui Harry și actrița Meg Ryan în rolul Sally. Povestea urmărește personajele din titlu din momentul în care s-au întâlnit la Chicago, chiar înainte de a împărtăși o călătorie prin țară, prin cei doisprezece ani de întâlniri întâmplătoare în New York City. Filmul abordează, dar nu rezolvă întrebări de tipul „Pot bărbații și femeile să fie vreodată doar prieteni?”

Columbia Pictures a lansat filmul Când Harry a cunoscut-o pe Sally / When Harry Met Sally în orașe selectate, lăsând vorbele spuse de cei care l-au văzut să genereze interes, înainte de a extinde treptat distribuirea în țară. Filmul a încasat 92,8 milioane de dolari în America de Nord și a fost lansat cu aprecieri de critică. Ephron a primit un premiu de film al Academiei Britanice, o nominalizare la premiul Oscar și o nominalizare la Writers Guild of America pentru scenariul ei. Filmul se află pe locul 23 în lista AFI 100 Years... 100 Laughs cu cele mai bune filme de comedie din cinematografia americană și pe locul 60 în „100 Funniest Movies” de la Bravo. La începutul anului 2004, filmul a fost adaptat pentru scenă într-o producție cu Luke Perry și Alyson Hannigan în rolurile principale.



Descrierea sinopsis a filmului Când Harry a cunoscut-o pe Sally / When Harry Met Sally

Harry (Billy Crystal) și Sally (Meg Ryan) se întâlnesc atunci când ea îl conduce la New York după ce amândoi au absolvit Universitatea din Chicago. Filmul trece prin viețile lor, în timp ce amândoi caută dragoste, dar eșuează, ciocnindu-se unul de celălalt din când în când. În cele din urmă, între ei înflorește o prietenie strânsă și amândurora le place să aibă un prieten de sex opus. Dar apoi se confruntă cu problema: „Pot un bărbat și o femeie să fie prieteni, fără ca sexul să îi împiedice?”

Regia
Rob Reiner

Actori în distribuție
Billy Crystal, Meg Ryan, Carrie Fisher, Bruno Kirby, Steven Ford, Lisa Jane Persky, Michelle Nicastro, Gretchen Palmer, Robert Alan Beuth, David Burdick, Joe Viviani, Harley Jane Kozak, Joseph Hunt, Kevin Rooney, Franc Luz, Tracy Reiner, Kyle T. Heffner, Kimberley LaMarque, Stacey Katzin, Estelle Reiner

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic

Dată de lansare:
14 iulie 1989

Trailer la filmul Când Harry a cunoscut-o pe Sally / When Harry Met Sally (1989)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii