Header Ads Widget

Aurul nebunilor (Film acțiune 2008) Fool's Gold Trailer și detalii

Film acțiune și aventuri "Aurul nebunilor" 2008 cu actorii Matthew McConaughey, Kate Hudson și Donald Sutherland. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Fool's Gold".




Descrierea sinopsis a filmului Aurul nebunilor / Fool's Gold

Benjamin Finnegan este un căutător de comori în mări, sigur că este aproape de descoperirea secolului în apele de lângă o insulă din apropierea Key West, deținută de o vedetă rap criminală la care Ben are datorii. Apartamentul lui Ben a fost spart și a divorțat recent de Tess, partenera sa de cercetare și scufundări de lungă durată, pe care încă o iubește. Ea este în apropiere, lucrând ca steward la bordul iahtului lui Nigel Honeycutt, un multimilionar. Rapperul a angajat un vânător de comori rival. Poate Ben să-l convingă pe Nigel să-i finanțeze căutarea, să o convingă pe Tess să lucreze cu el, să țină rapperul și bătăușii la distanță și să găsească o comoară spaniolă ascunsă de secole și valoroasă dincolo de imaginație?

Regia
Andy Tennant

Actori în distribuție
Matthew McConaughey, Kate Hudson, Donald Sutherland, Alexis Dziena, Ewen Bremner, Ray Winstone, Kevin Hart, Malcolm-Jamal Warner, Brian Hooks, David Roberts, Michael Mulheren, Adam LeFevre, Rohan Nichol, Roger Sciberras, Elizabeth Connolly, Harli Ames, Tom O'Sullivan, Eddie Ritchard, Duncan Young, Luke Pegler, Xavier Fernandez, Ra Mel El, Nicholas Cooper, Andrew Allen, Glenn Suter, Peter Whitford, Laurence Coy

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Comedie

Dată de lansare:
8 februarie 2008

Cunoscut și ca
Fool's Gold - titlul original, Aurul nebunilor - titlul în România

Trailer la filmul Aurul nebunilor / Fool's Gold (2008)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii