Header Ads Widget

Asistentul Vampirului (Film comedie horror 2023) Renfield Trailer și Detalii

Film comedie și horror "Asistentul Vampirului" 2023 cu actorii Nicolas Cage, Nicholas Hoult și Awkwafina. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Renfield".


Despre filmul Asistentul Vampirului

Asistentul Vampirului / Renfield este un film de groază și comedie american regizat de Chris McKay după un scenariu scris de Ryan Ridley, bazat pe o idee originală a lui Robert Kirkman. Este o repornire a seriei Dracula de la Universal. Filmul îl are în rolul principal pe Nicholas Hoult, alături de Nicolas Cage, Awkwafina, Ben Schwartz și Adrian Martinez.


Filmul de comedie și horror Asistentul Vampirului / Renfield este produs de companiile Universal Pictures și Skybound Entertainment și este programat să fie lansat în România în data de 7 aprilie 2023 în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Asistentul Vampirului

R.M. Renfield (Nicholas Hoult) decide să-și părăsească linia de muncă de secole, ca servitor și cel care-i aduce mâncare Contelui Dracula (Nicolas Cage) și găsește o nouă viață în timpurile moderne din New Orleans, când se îndrăgostește de o persoană veselă, dar și o agresivă polițistă de trafic pe nume Rebecca Quincy (Awkwafina).





Distribuție Actori în filmul Asistentul Vampirului

Nicholas Hoult, Nicolas Cage, Awkwafina, Shohreh Aghdashloo, Brandon Scott Jones, Jenna Kanell, Ben Schwartz, Caroline Williams, William Ragsdale, Lacey Dover, Adrian Martinez, Camille Chen, Bess Rous, Gissette Valentin, Joshua Mikel, Derek Russo, Dave Davis, Taylor Shurte, Kenneth Kynt Bryan, Choppy Guillotte, Brianna Quinn Lewis, T.C. Matherne, Miles Doleac, Kyler Porche, Chloe Adona, Christopher Matthew Cook, Nick Drago, Sarah Durn, James Moses Black, Betsy Borrego, Patrick Robinson, Krystal Tomlin, K. Steele, Susan McPhail, Ahmed Zakzouk, Rhonda Johnson Dents, Danya LaBelle, Elton LeBlanc, Mike Harkins, Lena Clark, Cynthia LeBlanc, Rosha Washington, Bridget Malbrough, Anil Bajaj, Brian Egland, Dane Bourgeois, Richard Chattmon, John Cortes

Regizor
Chris McKay

Scenarist
Ryan Ridley

Genul filmului
Comedie, Fantastic, Horror, Filme 2023

Data de lansare
7 aprilie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
7 aprilie 2023 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Renfield titlul original, Asistentul Vampirului titlul în România

Este filmul Asistentul Vampirului pe HBO Max

Din păcate filmul Asistentul Vampirului încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Asistentul Vampirului pe Netflix?

Din păcate filmul Asistentul Vampirului încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Asistentul Vampirului

În această poveste modernă cu monstrii despre servitorul loial al lui Dracula, Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, franciza X-Men) îl joacă pe Renfield, asistentul torturat al celui mai narcisist șef din istorie, Dracula (câștigătorul Oscar Nicolas Cage). Renfield este forțat să-i procure prada stăpânului său și să-i îndeplinească toate poruncile, oricât de degradat ar fi. Dar acum, după secole de servitute, Renfield este gata să vadă dacă există o viață în afara umbrei Prințului Întunericului.


Trailer subtitrat la filmul Asistentul Vampirului (2023) Renfield


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie horror Asistentul Vampirului (2023) cu actorii Nicholas Hoult, Nicolas Cage, Awkwafina, Shohreh Aghdashloo, Brandon Scott Jones, Jenna Kanell, Ben Schwartz, Caroline Williams și William Ragsdale și regizat de Chris McKay.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii