Header Ads Widget

Ca şi mort (Film acțiune 2022) As Good As Dead Trailer și detalii

Film acțiune și crime "Ca şi mort" 2022 cu actorii Tom Berenger, Michael Jai White și Gillian White. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "As Good As Dead".




Descrierea sinopsis a filmului Ca şi mort

Bryant (Michael Jai White), un bărbat cu un trecut misterios se mută într-un mic oraș de graniță mexican pentru a lua de la capăt și a trăi o viață simplă. Pe când se află acolo, el se împrietenește fără tragere de inimă cu un adolescent local cu probleme care și-a pierdut recent mama și este recrutat de gașca locală de stradă. Bryant îl menține pe băiat pe drumul drept și îngust, introducându-l în artele marțiale și asumând rolul de mentor, profesor și figură tată. Pe măsură ce povestea se desfășoară, aflăm că Bryant este mult mai mult decât un bărbat care s-a mutat în Mexic pentru a trăi o viață simplă. Bryant fuge dintr-un trecut complex, violent pe care crede că l-a lăsat în urmă. Pe măsură ce trecutul îl ajunge din urmă, el este forțat să intre într-o luptă pe viață și pe moarte pentru a-și curăța numele, a salva băiatul și a recupera tot ce a lăsat în urmă.

Regia
R. Ellis Frazier

Actori în distribuție
Tom Berenger, Michael Jai White, Gillian White, Louis Mandylor, Michael Copon, Gabriela Quezada, Roberto Sanchez, Luca Oriel, Guillermo Iván, Mauricio Mendoza, Mario Zaragoza, S.E. Perry, Andrew Dasz, Vincent Di Paolo, Dillon Wilson, Ilya Rusak, Giovanni Perez, Jorge Ariel Gardea

Genul filmului
Acțiune, Crime

Dată de lansare:
16 decembrie 2022

Cunoscut și ca
As Good As Dead - titlul original, Ca şi mort - titlul în România

Trailer la filmul Ca şi mort (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii