Header Ads Widget

Transformers: Ascensiunea Bestiilor (Film acțiune sf 2023) Transformers 6: Rise of the Beasts Trailer și Detalii

Film de acțiune și aventuri "Transformers 6: Ascensiunea Bestiilor" 2023 cu actorii Michelle Yeoh, Peter Dinklage și Ron Perlman. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Transformers: Rise of the Beasts".


Despre filmul Transformers: Ascensiunea Bestiilor

Transformers: Ascensiunea Bestiilor / Transformers: Rise of the Beasts este un film american de acțiune științifico-fantastic din 2023 regizat de Steven Caple Jr. Bazat pe linia de jucării Transformers a lui Hasbro și influențat în primul rând de povestea Beast Wars, va fi a șaptea ediție a seriei de filme live-action Transformers și o continuare a filmului Bumblebee (2018). Filmul îi va avea în rolurile principale pe Anthony Ramos și Dominique Fishback și se va concentra în jurul lui Optimus Prime în 1994, în Brooklyn, New York și părți din Peru precum Machu Picchu, Cusco și Tarapoto, San Martín.


Filmul de acțiune sf Transformers: Ascensiunea Bestiilor / Transformers: Rise of the Beasts este produs de companiile Paramount Pictures, Skydance Media și Entertainment One și este programat să fie lansat în România pe 9 iunie 2023 în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Transformers: Ascensiunea Bestiilor

În 1994, o pereche de arheologi din Brooklyn intră într-un conflict străvechi printr-o aventură globe-trotting care se leagă de trei facțiuni ale Transformers: Maximalii, Predaconii și Terrorconii.





Distribuție Actori în filmul Transformers: Ascensiunea Bestiilor

Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Velez, Tobe Nwigwe, Michelle Yeoh, Peter Dinklage, Pete Davidson, Ron Perlman, John DiMaggio, Michaela Jaé (MJ) Rodriguez, Peter Cullen, Cristo Fernández, Liza Koshy, David Sobolov, Domenic Di Rosa, Frank Marrs, Jimmy Caspeur Leblanc

Regizor
Steven Caple Jr.

Scenarist
Joby Harold, Darnell Metayer, Josh Peters, Erich Hoeber, Jon Hoeber

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, SF, Filme 2023

Data de lansare
9 iunie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
9 iunie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Transformers: Rise of the Beasts titlul original, Transformers: Rise of the Beasts titlul în România, Transformers 6

Vezi și
Transformers 5: Ultimul cavaler

Este filmul Transformers: Ascensiunea Bestiilor pe HBO Max

Din păcate filmul Transformers: Ascensiunea Bestiilor / Transformers: Rise of the Beasts încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Transformers: Ascensiunea Bestiilor pe Netflix?

Din păcate filmul Transformers: Ascensiunea Bestiilor / Transformers: Rise of the Beasts încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Transformers: Ascensiunea Bestiilor

Amplasat în anii 1990, filmul Transformers: Rise of the Beasts va duce publicul într-o aventură plină de acțiune, în timp ce Maximalii, Predaconii și Terrorconii se alătură bătăliei dintre Autoboți și Decepticoni de pe Pământ. Noah, un tânăr inteligent din Brooklyn, și Elena, o cercetătoare de artefacte ambițioasă și talentată, sunt implicați în conflict, în timp ce Optimus Prime și Autoboții se confruntă cu un nou dușman terifiant numit Scourge, care vrea distrugerea lor.


Trailer la filmul Transformers: Ascensiunea Bestiilor (2023)Transformers 6: Rise of the Beasts


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică Așa-i Amorul (2022) cu actorii Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Velez, Tobe Nwigwe, Michelle Yeoh, Peter Dinklage, Pete Davidson și Ron Perlman și regizat de Steven Caple Jr.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii