Header Ads Widget

Bumblebee (Film acțiune sf 2018) Trailer și detalii

Film de acțiune și aventuri sf "Bumblebee" 2018 cu actorii Hailee Steinfeld, Jorge Lendeborg Jr și John Cena. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Bumblebee".




Descriere sinopsis la filmul Bumblebee

Pe Cybertron, Autoboții, conduși de Optimus Prime, sunt pe punctul de a pierde Marele Război Cybertronian în fața inamicilor lor, Decepticonii, începuseră să facă pregătiri pentru a părăsi planeta. Decepticonii conduși de Shockwave, Soundwave și Starscream le întind o ambuscadă în timpul evacuării, iar Optimus trimite un tânăr cercetaș, B-127, pe Pământ pentru a înființa o bază de operațiuni unde Autoboții să se poată regrupa. B-127 ajunge singur pe Pământ în 1987, aterizand în California și întrerupând un exercițiu de antrenament condus de Sector 7, o agenție guvernamentală secretă care monitorizează activitatea extraterestră pe Pământ. Agentul din sectorul 7, colonelul Jack Burns, presupune că B-127 este un invadator ostil și atacă, conducându-l pe B-127 în pădure, unde este apoi prins în ambuscadă de către Decepticon Blitzwing. Când B-127 refuză să dezvăluie unde se află Optimus, Blitzwing îi rupe cu răutate caseta vocală și îi distruge memoria. B-127 reușește să-l distrugă pe Blitzwing înainte de a se prăbuși din cauza rănilor sale. Înainte de a intra în stază, B-127 scanează și se transformă într-un Volkswagen Beetle galben din 1967.

Regia
Travis Knight

Actori în distribuție
Hailee Steinfeld, Jorge Lendeborg Jr, John Cena, Jason Drucker, Pamela Adlon, Stephen Schneider, Ricardo Hoyos, John Ortiz, Glynn Turman, Len Cariou, Kollin Holtz, Gracie Dzienny, Fred Dryer, Isabelle Ellingson, Mika Kubo, Felicia Stiles, George Anagnostou, Brandon Wardle, Lenny Jacobson, Megyn Price, Krystin Goodwin, Nick Pilla, Sachin Bhatt, Tim Martin Gleason, David Waters, Antonio D. Charity, Courtney Coker, Edwin Hodge, Jake Huang, Holland Diaz, David Cutler, Lars Slind, Dylan O'Brien, Peter Cullen, Angela Bassett, Justin Theroux, David Sobolov, Grey Griffin, Jon Bailey, Steve Blum, Andrew Morgado, Kirk Baily, Dennis Singletary

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, SF

Dată de lansare:
21 iunie 2018

Trailer subtitrat la filmul Bumblebee (2018)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune sf Bumblebee (2018) cu actorii Hailee Steinfeld, Jorge Lendeborg Jr, John Cena, Jason Drucker, Pamela Adlon, Stephen Schneider, Ricardo Hoyos și John Ortiz și regizat de Travis Knight.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii