Header Ads Widget

Tot înainte (Film animație 2020) Onward Trailer și detalii

Film animație și aventuri "Tot înainte" 2020 cu actorii Tom Holland, Chris Pratt și Octavia Spencer. Trailer subtitrat și dublat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Onward".


Despre filmul Tot înainte

Tot înainte / Onward este un film american de aventură fantezie urbană animat pe computer din 2020, produs de Pixar Animation Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Filmul a fost regizat de Dan Scanlon și produs de Kori Rae, după un scenariu și o poveste scrisă de Scanlon, Jason Headley și Keith Bunin. Filmul are vocile lui Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus și Octavia Spencer. Amplasat într-o lume fantastică suburbană, filmul urmărește doi frați elfi pe nume Ian și Barley Lightfoot, care au pornit într-o căutare pentru a găsi un artefact care să-l aducă temporar înapoi pe tatăl lor decedat pentru douăzeci și patru de ore înainte să fie prea târziu.

Filmul de animație Tot înainte / Onward a avut premiera la cea de-a 70-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin pe 21 februarie 2020 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 6 martie 2020. Filmul a primit recenzii pozitive de la critici, dar a avut performanțe slabe la box office, încasând doar 142 de milioane de dolari în întreaga lume. Pandemia de COVID-19 a contribuit la deficiențele sale financiare, din cauza închiderii pe scară largă a sălilor. La fel ca multe alte filme lansate în primele luni ale anului 2020, a avut un succes mult mai mare pe VOD. Filmul a fost nominalizat pentru cel mai bun lungmetraj de animație la cea de-a 78-a ediție a premiilor Globurile de Aur și la cea de-a 93-a ediție a premiilor Oscar, dar a pierdut ambele premii în favoarea animației Soul, un alt film Pixar lansat în același an. Tot înainte / Onward a fost ultimul film Pixar lansat în cinematografe din întreaga lume până la Lightyear în iunie 2022.



Descrierea sinopsis a filmului Tot înainte / Onward

Într-o lume fantastică suburbană, doi frați elfi adolescenți, Ian și Barley Lightfoot, pleacă într-o călătorie pentru a descoperi dacă a mai rămas puțină magie acolo pentru a petrece o ultimă zi cu tatăl lor, care a murit când erau prea tineri șă să-l amintească. Ca orice căutare bună, călătoria lor este plină de vrăji magice, hărți criptice, obstacole imposibile și descoperiri de neimaginat. Când mama neînfricată a băieților, Laurel, își dă seama că fiii ei sunt dispăruți, ea face echipă cu fostul războinic legendar-leu înaripat-scorpion -- Manticore -- și pleacă să-i găsească. Lăsând la o parte blestemele periculoase, această zi magică ar putea însemna mai mult decât a visat vreodată oricare dintre ei.

Regia
Dan Scanlon

Actori în distribuție
Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus, Octavia Spencer, Mel Rodriguez, Kyle Bornheimer, Lena Waithe, Ali Wong, Grey Griffin, Tracey Ullman, Wilmer Valderrama, George Psarras, John Ratzenberger

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie

Dată de lansare:
6 martie 2020

Cunoscut și ca
Onward - titlul original, Tot înainte - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Tot înainte / Onward (2020)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de animație Tot înainte / Onward (2020) cu actorii Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus, Octavia Spencer, Mel Rodriguez, Kyle Bornheimer, Lena Waithe, Ali Wong și Grey Griffin și regizat de Dan Scanlon.




Trailer dublat la filmul Tot înainte / Onward (2020)


Trailerul dublat în limba română la filmul de animație, aventuri și comedie Tot înainte (2020).



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii