Header Ads Widget

Sonic the Hedgehog (Film acțiune comedie 2020) Trailer și detalii

Film acțiune și comedie "Sonic the Hedgehog" 2020 cu actorii Ben Schwartz, James Marsden și Jim Carrey. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Sonic the Hedgehog".


Despre filmul Sonic the Hedgehog (2020)

Sonic the Hedgehog este un film de comedie de acțiune și aventură din 2020, bazat pe seria de jocuri video cu același nume, publicată de Sega. Regizat de Jeff Fowler (în debutul său regizoral) și scris de Pat Casey și Josh Miller, îl are în rol principal pe Ben Schwartz ca vocea lui Sonic the Hedgehog, alături de Jim Carrey și James Marsden, și cu roluri secundare de la actorii Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally și Neal McDonough. Filmul îl urmărește pe Sonic (cu vocea lui Schwartz), un arici antropomorf albastru care poate rula viteze supersonice. El face echipă cu un șerif al orașului, Tom Wachowski (James Marsden), pentru a-l opri pe omul de știință nebun Dr. Robotnik (Jim Carrey).

Filmul Sonic the Hedgehog a avut premiera la studioul Paramount Pictures pe 25 ianuarie 2020, înainte de a fi lansat în cinematografe în Statele Unite pe 14 februarie. A stabilit recordul pentru cel mai mare weekend de deschidere pentru un film făcut după jocuri video în Statele Unite și Canada și a încasat 320 de milioane de dolari la nivel mondial, devenind al șaselea film cu cele mai mari încasări din 2020 și a fost cea mai mare adaptare de film pentru jocuri video din toate timpurile în America de Nord până în 2022, când a fost depășită de continuarea sa. Filmul a fost lăudat pentru secvențele sale de acțiune, elementele vizuale, umorul, interpretările lui Ben Schwartz și Jim Carrey și fidelitatea față de materialul sursă, deși scenariul și plasarea produsului au fost criticate. Filmul Sonic the Hedgehog 2 a fost lansat în 2022, în timp ce Sonic the Hedgehog 3 este programat pentru 2024. O miniserie spin-off cu Knuckles este în curs de dezvoltare.



Descrierea sinopsis a filmului Sonic the Hedgehog

Lumea avea nevoie de un erou -- a primit un arici. Alimentat cu o viteză incredibilă, Sonic își îmbrățișează noua casă pe Pământ – până când accidental dă drumul la rețeaua electrică, stârnind atenția geniului malefic Dr. Robotnik. Acum, este supervilan vs supersonic într-o cursă totală pe tot globul pentru a-l opri pe Robotnik să folosească puterea unică a lui Sonic pentru a atinge dominația lumii.

Regia
Jeff Fowler

Actori în distribuție
Ben Schwartz, James Marsden, Jim Carrey, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, Lee Majdoub, Neal McDonough, Tom Butler, Frank C. Turner, Melody Nosipho Niemann, Shannon Chan-Kent, Brad Kelly, Elfina Luk, Garry Chalk, Michael Hogan, Peter Bryant, Jeremy Arnold, Jeanie Cloutier, Emma Oliver, Bailey Skodje, Dean Petriw, Jeff Sanca, Lisa Chandler, Chris Gailus, Bethel Lee, Anthony Santiago, Jeremiah Oh, Charles Heffernan, Terence Kelly, Sean Campbell, Scott Patey, Sandy Robson, Andrea Marcum, Benjamin Valic, Donna Jay Fulks, Colleen O'Shaughnessey

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Comedie

Dată de lansare:
14 februarie 2020

Trailer subtitrat la filmul Sonic the Hedgehog 1 (2020)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie și acțiune Sonic the Hedgehog 1 (2020) cu actorii Ben Schwartz, James Marsden, Jim Carrey, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, Lee Majdoub, Neal McDonough și Tom Butler și regizat de Jeff Fowler.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii