Header Ads Widget

Sonic the Hedgehog 2 (Trailer Film 2022) Sonic 2

Trailer oficial la filmul de acțiune și comedie "Sonic the Hedgehog 2" 2022 cu actorii James Marsden, Idris Elba și Jim Carrey. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Sonic the Hedgehog 2.

Pe scurt despre filmul Sonic the Hedgehog 2: Sonic the Hedgehog 2 este un viitor film de comedie și aventură bazat pe franciza de jocuri video Sonic the Hedgehog publicată de Sega. Este continuarea filmului Sonic the Hedgehog (2020), regizat de Jeff Fowler după un scenariu scris de Pat Casey, Josh Miller și John Whittington. Distribuția îi include pe James Marsden, Ben Schwartz, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, Shemar Moore, Idris Elba și Jim Carrey. Filmul Sonic the Hedgehog 2 îi urmărește pe Sonic și Tails în timp ce încearcă să-l împiedice pe Doctor Eggman și Knuckles Echidna să găsească Master Emerald.

După succesul primului film și cu planuri pentru o serie de filme, Paramount Pictures a anunțat continuarea în mai 2020. Filmările au avut loc din martie până în iunie 2021 în Vancouver și Hawaii. Filmul Sonic the Hedgehog 2 este programat pentru lansarea în cinematografe în Statele Unite pe 8 aprilie 2022, de către Paramount Pictures în asociere cu Sega Sammy Group.

Premisă: După evenimentele din Sonic the Hedgehog (2020), Sonic rămâne singur în Green Hills, în timp ce Tom și Maddie Wachowski pleacă în vacanță. Când Doctorul Eggman se întoarce să găsească Master Emerald cu ajutorul lui Knuckles Echidna, Sonic și noul său prieten Miles "Tails" Prower și-au propus să-l oprească.



Distribuție Actori: James Marsden, Ben Schwartz, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, Shemar Moore, Idris Elba, Jim Carrey

Regizor: Jeff Fowler

Scenarist: Pat Casey, Josh Miller, John Whittington

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, Comedie

Data de lansare: 8 Aprilie 2022

Premiera în România: 8 Aprilie 2022

Cunoscut și ca: Sonic 2, Sonic 2 Filmul

Descriere film Sonic the Hedgehog 2: Ariciul albastru cel mai preferat din lume s-a întors pentru o aventură de nivel următor în SONIC THE HEDGEHOG 2. După ce s-a stabilit în Green Hills, Sonic este dornic să demonstreze că are ceea ce este necesar pentru a fi un adevărat erou. Testul său vine când Dr. Robotnik se întoarce, de data aceasta cu un nou partener, Knuckles, în căutarea unui smarald care are puterea de a distruge civilizația. Sonic face echipă cu propriul său partener, Tails, și împreună pornesc într-o călătorie globe-trot pentru a găsi smaraldul înainte ca acesta să cadă în mâinile greșite. De la regizorii din spatele The Fast and the Furious și Deadpool, SONIC THE HEDGEHOG 2 îi are în rolurile principale pe James Marsden, Ben Schwartz în rolul lui Sonic, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally și Jim Carrey care revine, și cu Idris Elba ca vocea lui Knuckles și Colleen O'Shaughnessey ca vocea lui Tails.

Trailer la filmul "Sonic the Hedgehog 2" - 2022 - Sonic Ariciul 2

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii