Header Ads Widget

Indiana Jones și Cadranul Destinului (Film aventuri 2023) Indiana Jones and the Dial of Destiny Trailer și Detalii

Film de acțiune și aventuri "Indiana Jones și Cadranul Destinului" 2023 cu actorii Harrison Ford, Mads Mikkelsen și Antonio Banderas. Trailer subtitrat și dublat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Indiana Jones and the Dial of Destiny".


Despre filmul Indiana Jones și Cadranul Destinului

Indiana Jones și Cadranul Destinului / Indiana Jones and the Dial of Destiny este un film american de acțiune și aventură din 2023, cu Harrison Ford în rolul arheologului Indiana Jones în cea de-a cincea și ultima parte a seriei de filme Indiana Jones. Filmul este regizat de James Mangold, care a scris scenariul împreună cu Jez Butterworth și John-Henry Butterworth. Este primul film din serie care nu este regizat de Steven Spielberg și nici cu o poveste scrisă de George Lucas, Spielberg și Lucas fiind în schimb producători executivi. John Rhys-Davies își reia rolul lui Sallah, iar noii membri ai distribuției îi includ pe actorii Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, Shaunette Renée Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Boyd Holbrook, Olivier Richters, Ethann Isidore și Mads Mikkelsen.

George Lucas a început să cerceteze potențiale trucuri de complot în 2008, deși proiectul a fost blocat ani de zile. El a transmis proiectul producătorului Kathleen Kennedy în 2012, când aceasta a devenit președintele Lucasfilm. Progresul la un al cincilea film a rămas latent în timp ce compania a lucrat la trilogia de continuare Star Wars. David Koepp a fost în cele din urmă angajat să scrie cel de-al cincilea film în 2016, cu o dată de lansare stabilită pentru 2019, deși aceasta a fost amânată de mai multe ori din cauza rescrierilor scenariului. Jonathan Kasdan a fost angajat pentru a-l înlocui pe Koepp în 2018, iar Koepp lucra din nou la scenariu în 2019, înainte de a părăsi în cele din urmă proiectul. Steven Spielberg urma să regizeze filmul, dar a demisionat în 2020, James Mangold luându-i locul. Filmările au început în iunie 2021 și s-au încheiat în februarie 2022. Locațiile de filmare includ Marea Britanie, în Anglia și Scoția, Italia și Maroc.


Filmul de aventuri Indiana Jones și Cadranul Destinului / Indiana Jones and the Dial of Destiny este programat să fie lansat în cinematografe în Statele Unite pe 30 iunie 2023, de Walt Disney Studios Motion Pictures, în urma mai multor întârzieri cauzate de eșecurile de producție și de blocarea COVID-19.


Sinopsis la filmul Indiana Jones și Cadranul Destinului

Indiana Jones și fiica lui Helena încearcă să oprească un membru NASA și fost nazist care vrea fă să transforme lumea unui loc pe placul lui.





Distribuție Actori în filmul Indiana Jones și Cadranul Destinului

Harrison Ford, Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge, Boyd Holbrook, Antonio Banderas, Toby Jones, John Rhys-Davies, Olivier Richters, Thomas Kretschmann, Jill Winternitz, Shaunette Renée Wilson, Mark Killeen, Alaa Safi, Martin McDougall, Andy M Milligan, Nasser Memarzia, Joe Gallina, Rachel Kwok, Corrado Invernizzi, Kate Doherty, Imogen Inman, Sam Sharma, Gary Fannin, Clément Osty, Charles Hagerty, David Stokes, John Moran, Barnaby Chambers, Hayden Ellingworth, Piyush Bhawsar, Christopher James-Dunn, Ryan Dickson, Sean Murray, Ethann Bergua-Isidore, Jasper Wild, Valéry Alteresco, Cameron Ashplant, Martin Ballantyne, Lily Catalifo, Nathan Laudrup Craig, Simon Hodgson, Darryl Lane, Alex Madden, Kathryn Mulholland, Christian Peterson, Linus Scheithauer

Regizor
James Mangold

Scenarist
Jez Butterworth, John-Henry Butterworth, James Mangold

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Filme 2023

Data de lansare
30 iunie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Indiana Jones and the Dial of Destiny titlul original, Indiana Jones și Cadranul Destinului titlul în România

Este filmul Indiana Jones și Cadranul Destinului pe HBO Max

Din păcate filmul Indiana Jones și Cadranul Destinului / Indiana Jones and the Dial of Destiny încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Indiana Jones și Cadranul Destinului pe Netflix?

Din păcate filmul Indiana Jones și Cadranul Destinului / Indiana Jones and the Dial of Destiny încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Indiana Jones și Cadranul Destinului

În 1969, arheologul și aventurierul american Indiana Jones trăiește pe fundalul Cursei Spațiale. Jones începuse să aibă îndoieli când guvernul SUA a recrutat foști inamici din cel de-al Doilea Război Mondial în disperarea lor de a învinge Uniunea Sovietică în competiția pentru a ajunge în spațiu. Fiica sa, Helena, îl însoțește în călătoria sa. Între timp, Voller, un membru NASA și fost nazist implicat în programul de aterizare pe Lună, dorește să transforme lumea într-un loc mai bun, așa cum crede el de cuviință.


Trailer subtitrat la filmul Indiana Jones și Cadranul Destinului / Indiana Jones and the Dial of Destiny (2023)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de aventuri Indiana Jones și Cadranul Destinului (2023) cu actorii Harrison Ford, Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge, Boyd Holbrook, Antonio Banderas, Toby Jones, John Rhys-Davies și Olivier Richters și regizat de James Mangold.



Trailer dublat film Indiana Jones și Cadranul Destinului (2023)

Trailerul dublat în limba română la filmul de acțiune și aventuri Indiana Jones și Cadranul Destinului în 2023 în cinematografele românești.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii