Header Ads Widget

Băieți răi pe viață (Film acțiune 2020) Bad Boys for Life Trailer și detalii

Film acțiune și comedie "Băieți răi pe viață" 2020 cu actorii Will Smith, Martin Lawrence și Vanessa Hudgens. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Bad Boys for Life".


Despre filmul Băieți răi pe viață

Băieți răi pe viață / Bad Boys for Life este un film de acțiune și comedie american din 2020, regizat de Adil & Bilall. Este continuarea filmului Bad Boys II (2003) și a treia ediție din franciza Bad Boys. Will Smith și Martin Lawrence își reiau rolurile principale din film și li se alătură Paola Núñez, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Kate del Castillo, Nicky Jam și Joe Pantoliano. Filmul a fost produs de Will Smith, Jerry Bruckheimer și Doug Belgrad, cu un scenariu scris de Chris Bremner, Peter Craig și Joe Carnahan. În Băieți răi pe viață, detectivii de la Miami Mike Lowrey și Marcus Burnett investighează o serie de crime legate de trecutul tulburat al lui Lowrey.

Filmul Băieți răi pe viață / Bad Boys for Life a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 17 ianuarie 2020, de Sony Pictures Releasing sub eticheta Columbia Pictures. În România, filmul a avut premiera tot pe 17 ianuarie. Filmul a fost în general bine primit de critici și a încasat 426,5 milioane de dolari la nivel mondial, devenind a treia continuare cu cele mai mari încasări din ianuarie din toate timpurile. A fost, de asemenea, al patrulea film cu cele mai mari încasări din 2020 și cel mai mare film din franciză.


Descrierea sinopsis a filmului Băieți răi pe viață / Bad Boys for Life

Soția și fiul unui baron mexican al drogurilor pornesc într-o căutare de răzbunare pentru a-i ucide pe toți cei implicați în procesul și întemnițarea lui, inclusiv pe detectivul Mike Lowrey din Miami. Când Mike este rănit, el face echipă cu partenerul Marcus Burnett și AMMO -- o echipă tactică specială -- pentru a-i aduce pe vinovați în fața justiției. Dar polițiștii de școală veche și înțelepți trebuie să învețe curând să se înțeleagă cu noii lor omologi de elită dacă vor să învingă cartelul vicios care le amenință viața.

Regia
Adil El Arbi, Bilall Fallah

Actori în distribuție
Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Núñez, Kate del Castillo, Nicky Jam, Joe Pantoliano, Jacob Scipio, Theresa Randle, DJ Khaled, Happy Anderson, Bianca Bethune, Dennis Greene, Michael Bay, Gissette Valentin, Rose Bianco, Edelia Merida, Jasmin Lawrence, Shacai O'Neal, Carlos Guerrero, Massi Furlan, Chick Bernhard, Jennifer Badger, Jeff J.J. Authors, Keith Wheeler, Brandi Cohen, Jay Amor, Yessenia Hernandez, Anthony Molinari, Ivo Nandi, David Shae, Eduardo Rosario, Rory Markham, Brad Sanders, Damien Butler, Bilall Fallah, Norma Alvarez, Adil El Arbi, Sharon Pfeiffer

Genul filmului
Acțiune, Comedie, Crime

Dată de lansare:
17 ianuarie 2020

Cunoscut și ca:
Băieți răi 3, Bad Boys 3

Trailer subtitrat la filmul Băieți răi pe viață / Bad Boys for Life (2020)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Băieți răi pe viață / Bad Boys for Life (2020 cu Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Núñez și Kate del Castillo și regizat de Adil El Arbi și Bilall Fallah.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii