Header Ads Widget

Băieți răi (Film acțiune 1995) Bad Boys Trailer și detalii

Film acțiune și comedie "Băieți răi" 1995 cu actorii Will Smith, Martin Lawrence, Tea Leoni. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Bad Boys".


Despre filmul Băieți răi 1

Băieți răi / Bad Boys este un film american de acțiune din 1995, regizat de Michael Bay, în primul său lungmetraj de debut în regie, produs de Don Simpson și Jerry Bruckheimer. Filmul îi are în distribuție pe Martin Lawrence și Will Smith în rolul a doi detectivi de la narcotice din Miami, Marcus Burnett și Mike Lowrey. Filmul a primit recenzii mixte de la critici și a avut succes comercial și a câștigat un cult puternic. A dat naștere la două continuări, Băieți răi 2 / Bad Boys II (2003) și Băieți răi pe viață / Bad Boys for Life (2020).



Descrierea sinopsis a filmului Băieți răi / Bad Boys

Detectivii din Miami-Dade Mike Lowrey (Will Smith) și Marcus Burnett (Martin Lawrence) se supără rău când heroină în valoare de 100 de milioane de dolari pe care au confiscat-o recent este furată de la sediul stației. Bănuind că a fost o muncă internă, Afacerile Interne le acordă cinci zile pentru a găsi drogurile înainte să închidă divizia de narcotice. Acțiunea se întâlnește cu farsele când Marcus este obligat să se prefacă în partenerul său pentru a câștiga încrederea unei apelante (Tea Leoni), un martor cheie în ancheta lor.

Regia
Michael Bay

Actori în distribuție
Will Smith, Martin Lawrence, Téa Leoni, Tchéky Karyo, Theresa Randle, Joe Pantoliano, Marg Helgenberger, Nestor Serrano, Julio Oscar Mechoso, Saverio Guerra, Anna Thompson, Kevin Corrigan, Michael Imperioli, Vic Manni, Frank John Hughes, Ralph Gonzales, Marc Macaulay, Emmanuel Xuereb, John Salley, Karen Alexander, Shaun Toub, Kim Coates, Michael 'Bear' Taliferro, Lisa Boyle, Ed Amatrudo

Genul filmului
Acțiune, Comedie, Crime

Dată de lansare:
7 aprilie 1995

Cunoscut și ca
Bad Boys - titlul original, Băieți răi - titlul în România

Trailer la filmul Băieți răi / Bad Boys (1995)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii