Header Ads Widget

Scrooge: Poveste de Crăciun (Film animație Netflix 2022) Scrooge: A Christmas Carol Trailer și detalii

Film animație și comedie produs de Netflix "Scrooge: Poveste de Crăciun" 2022 cu actorii: Jessie Buckley, Olivia Colman și Luke Evans. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Scrooge: A Christmas Carol".


Despre filmul Scrooge: Poveste de Crăciun

Scrooge: Poveste de Crăciun / Scrooge: A Christmas Carol este un film american de animație, comedie și aventuri din 2022 produs de Netflix și este regizat de Stephen Donnelly după un scenariu adaptat de el după o poveste de Charles Dickens. Actorii principali care își oferă vocile pentru acest film de desene animate sunt Jessie Buckley, Olivia Colman, Jonathan Pryce, Luke Evans, Johnny Flynn, James Cosmo, Fra Fee, Trevor Dion Nicholas și Sil Van Der Zwan.


Filmul de animație, aventuri și comedie Scrooge: Poveste de Crăciun / Scrooge: A Christmas Carol este produs de compania Timeless Films și va fi lansat în România online și subtitrat pe platforma de streaming Netflix România în data de 2 decembrie 2022.


Sinopsis Netflix film Scrooge: Poveste de Crăciun

O adaptare muzicală supranaturală, care călătorește în timp, a poveștii culte de Crăciun a lui Charles Dickens.

Distribuție Actori în filmul Scrooge: Poveste de Crăciun:

Jessie Buckley, Olivia Colman, Jonathan Pryce, Luke Evans, Johnny Flynn, James Cosmo, Fra Fee, Trevor Dion Nicholas, Sil Van Der Zwan, Giles Terera, Jemima Lucy Newman, Devon Pomeroy, Homer Todiwala

Regizor: Stephen Donnelly

Scenariști: Stephen Donnelly

Genul filmului: Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 2 decembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 2 decembrie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
Scrooge: A Christmas Carol titlul original, Scrooge: Poveste de Crăciun titlul în România

Este filmul Scrooge: Poveste de Crăciun pe Netflix

Da, filmul Scrooge: Poveste de Crăciun este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 2 decembrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Scrooge: Poveste de Crăciun

Legenda fără vârstă a lui Charles Dickens renaște în această adaptare muzicală supranaturală, care călătorește în timp, a poveștii culte de Crăciun. Cu sufletul în joc, lui Scrooge îi mai rămâne doar un singur Ajun pentru a-și înfrunta trecutul și a-și construi un viitor mai bun. Cu melodii reimaginate ale legendarei Leslie Bricusse și câștigătoare a două premii Oscar, Scrooge: Poveste de Crăciun este un film pentru o nouă generație.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer subtitrat la filmul Scrooge: Poveste de Crăciun (2022) Scrooge: A Christmas Carol

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de animație și comedie Scrooge: Poveste de Crăciun (2022) cu actorii Jessie Buckley, Olivia Colman, Jonathan Pryce, Luke Evans, Johnny Flynn, James Cosmo, Fra Fee și Trevor Dion Nicholas și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii