Header Ads Widget

Pretty Problems (Film romantic 2022) Trailer și Detalii

Film comedie romantică "Pretty Problems" 2022 cu actorii Britt Rentschler, Michael Tennant și J.J. Nolan. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Pretty Problems".


Despre filmul Pretty Problems

Pretty Problems este un film american de comedie romantică din 2022 regizat de Kestrin Pantera după un scenariu scris de Michael Tennant. Filmul este o comedie care urmărește un cuplu cu probleme plecat într-o excursie de evadare cu străini înstăriți: în adăpostul urșilor și în cel mai dezgustător weekend din viața lor. În rolurile principale ale filmului îi avem pe actorii Britt Rentschler, Michael Tennant, J.J. Nolan, Graham Outerbridge, Charlotte Ubben, Alex Klein, Clayton Froning, Katarina Hughes și Vanessa Chester.


Filmul de comedie și romantic Pretty Problems este produs de compania Trick Candle Productions și a fost lansat în premieră mondială pe 14 martie 2022 la Festivalul de film South by Southwest, fiind apoi lansat pe 7 octombrie 2022 limitat în cinematografele americane și pe internet.


Sinopsis la filmul Pretty Problems

Jack și Lindsay sunt invitați într-o excursie de evadare cu străini înstăriți: în vizuina ursului și în cel mai dezgustător weekend din viața lor. Relația lor poate oare supraviețui?





Distribuție Actori în filmul Pretty Problems

Britt Rentschler, Michael Tennant, J.J. Nolan, Graham Outerbridge, Charlotte Ubben, Alex Klein, Clayton Froning, Katarina Hughes, Vanessa Chester, Tom DeTrinis, Amy Maghera, Bonnie Kolber, Rebecca Larsen

Regizor
Kestrin Pantera

Scenarist
Michael Tennant

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
14 martie 2022 la Festivalul de film South by Southwest, 7 octombrie 2022 limitat în cinematografele americane și pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Pretty Problems titlul original, Pretty Problems titlul în România

Este filmul Pretty Problems pe HBO Max

Din păcate filmul Pretty Problems încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Pretty Problems pe Netflix?

Din păcate filmul Pretty Problems încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Pretty Problems

Flux de numerar scăzut + locuri de muncă din planul B + o alarmă de amânare a Vieții sexuale: Jack și Lindsey Simpson sunt oficial blocați. Dar când sunt invitați la un castel din Sonoma de către străini înstăriți, ajung în cel mai deranjant weekend din viața lor. Cu cei „care au de toate”, orice merge -- inclusiv raportarea lor asupra realității. Poate relația lor să supraviețuiască acestui nou vest sălbatic al bogăției? Măcar vor? Spargeți un pahar, faceți o plimbare.


Trailer la filmul "Pretty Problems" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii