Header Ads Widget

Pauline Chalamet - Biografie, filme și seriale

Toate filmele, serialele și biografia actriței Pauline Chalamet cunoscută pentru filmele Regele din Staten Island și serialele The Sex Lives of College Girls, Les engagés: XAOC, Acting for a Cause, La Ville și Royal Pains.



Biografia actriței Pauline Chalamet

Pauline Chalamet (nume complet Pauline Hope Chalamet) s-a născut pe 25 ianuarie 1992 în New York City, SUA și este o actriță, scriitoare și regizoare franco-americană. Și-a făcut debutul în lungmetraj în filmul de comedie Regele din Staten Island / The King of Staten Island a lui Judd Apatow. Pauline Chalamet joacă în rolul Kimberly din comedia originală HBO Max, The Sex Lives of College Girls.

În 2019, Pauline Chalamet a fost distribuită ca Joanne în comedia Regele din Staten Island / The King of Staten Island regizată de Judd Apatow, care a avut premiera în 2020. În 2020, ea a apărut ca Sveta în două episoade din serialul francez Les Engagés. Pe 14 octombrie 2020, Variety a anunțat că actrița Pauline Chalamet urma să joace rolul Kimberly, „promotoarea unui liceu public muncitoresc dintr-o suburbie umilă din Arizona”, în comedia The Sex Lives of College Girls, regizat de Mindy Kaling pentru HBO Max. Ea va apărea în continuare în Split al lui Iris Brey, un serial de televiziune francez, alături de Alma Jodorowsky și Jehnny Beth.

Pauline Chalamet s-a născut în New York City, primul copil al lui Nicole Flender și Marc Chalamet și a crescut în clădirea pentru artiști Manhattan Plaza, în Hell's Kitchen. Fratele ei mai mic este actorul Timothee Chalamet.

Filmele și serialele actriței Pauline Chalamet

 What Doesn't Float
Alex
 After Dark (Scurt)
Ronnie
 2021The Sex Lives of College Girls (Serial)
Kimberly Finkle
 2021Les engagés: XAOC (Serial)
Sveta
 2020Acting for a Cause (Serial)
Helena
 2020The King of Staten Island / Regele din Staten Island
Joanne
 2017La Ville (Serial)
Olivia
 2009Royal Pains (Serial)
Lead Ballerina
 1999One Life to Live (Serial)
Emma Doyle

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii