Header Ads Widget

Magic Mike: Ultimul dans (Film comedie 2023) Magic Mike's Last Dance Trailer și Detalii

Film comedie și dramă "Magic Mike: Ultimul dans" 2023 cu actorii Channing Tatum, Salma Hayek și Caitlin Gerard. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Magic Mike's Last Dance".


Despre filmul Magic Mike: Ultimul dans

Magic Mike: Ultimul dans / Magic Mike's Last Dance este un film de comedie-dramă regizat de Steven Soderbergh, scris de Reid Carolin și produs de Channing Tatum. Servind ca o continuare a filmului Magic Mike XXL din 2015, filmul îi are în rolurile principale pe Channing Tatum și Salma Hayek. În alte roluri îi puteți vedea pe actorii Caitlin Gerard, Gavin Spokes, Nancy Carroll, Christopher Bencomo, Liam Edwards, Juliette Motamed, Christie-Leigh Emby, Kasey Iliana Sfetsios și Ayub Khan-Din.


Filmul de comedie Magic Mike: Ultimul dans / Magic Mike's Last Dance urmează să fie lansat în cinematografele americane pe 10 februarie 2023, de către Warner Bros. Pictures, dată la care filmul va fi lansat subtitrat în cinematografele din România de către Vertical Entertainment.


Sinopsis la filmul Magic Mike: Ultimul dans

„Magic” Mike Lane (Channing Tatum) urcă din nou pe scenă după o pauză îndelungată, în urma unei afaceri care s-a încheiat prost, lăsându-l fără bani și luând slujbe de barman în Florida. Pentru ceea ce spera el să fie un ultim urah, Mike se îndreaptă spre Londra cu o femeie bogată (Salma Hayek Pinault) care îl ademenește cu o ofertă pe care nu o poate refuza... și care are propria ei agendă. Cu totul pus în joc, odată ce Mike descoperă ceea ce femeia are în minte cu adevărat, va reuși el – și lista lui de dansatori noi pe care va trebui să-i repună în formă – să reușească?





Distribuție Actori în filmul Magic Mike: Ultimul dans

Channing Tatum, Salma Hayek, Caitlin Gerard, Gavin Spokes, Nancy Carroll, Christopher Bencomo, Liam Edwards, Juliette Motamed, Christie-Leigh Emby, Kasey Iliana Sfetsios, Ayub Khan-Din, Ellen Marguerite Cullivan, Barbara Ryan, Daniel Llaca, Carmen Olivares, Nas Ganev, Stuart Cooke, Kelly Rian Sanson

Regizor
Steven Soderbergh

Scenarist
Reid Carolin

Genul filmului
Comedie, Dramă, Filme 2023

Data de lansare
10 februarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
10 februarie 2023 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Magic Mike's Last Dance titlul original, Magic Mike: Ultimul dans titlul în România

Este filmul Magic Mike: Ultimul dans pe HBO Max

Din păcate filmul Magic Mike: Ultimul dans încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Magic Mike: Ultimul dans pe Netflix?

Din păcate filmul Magic Mike: Ultimul dans încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Magic Mike: Ultimul dans

De Ziua Îndrăgostiților vine partea a treia a blockbuster-ului „Magic Mike”, comedia muzicală „Magic Mike: Ultimul Dans". Echipa creativă din spatele primului film, care a strâns laude din partea criticilor și publicul deopotrivă, s-a reunit pentru a crea din nou magia: Channing Tatum reia rolul în care îl interpretează pe Mike Lane, iar regizorul Steven Soderbergh face echipă cu scenaristul Reid Carolin, același care a scris și primele două părți. Channing Tatum joacă alături de Salma Hayek Pinault („House of Gucci”, „Hitman’s Wife’s Bodyguard”).

Mike Lane (Tatum) urcă din nou pe scenă după o pauză lungă datorată unui faliment, ajungând să ia diferite job-uri de barman în Florida. Chiar dacă spera să fie un ultim dans, Mike ajunge la Londra împreună cu influenta (Salma Hayek Pinault) care îl ademenește cu o ofertă de nerefuzat.

Chiar dacă totul este aranjat, Mike descoperă ce are cu adevărat în minte influenta Hayer Pinault. Va putea el, împreună cu noua trupa de dansatori și dansatoare pasionali, să ducă la bun sfârșit ceea ce și-au propus?



Citește review la filmul Magic Mike: Ultimul dans

Trailer subtitrat la filmul "Magic Mike: Ultimul dans" 2023 Magic Mike's Last Dance


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie și dramă Magic Mike: Ultimul dans (2023) cu actorii Channing Tatum, Salma Hayek, Caitlin Gerard, Gavin Spokes, Nancy Carroll, Christopher Bencomo, Liam Edwards și Juliette Motamed și regizat de Steven Soderbergh.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii