Header Ads Widget

Jesus Revolution (Film dramă 2023) Trailer și Detalii

Film dramă "Jesus Revolution" 2023 cu actorii Kelsey Grammer, Joel Courtney și Kimberly Williams-Paisley. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Jesus Revolution".


Despre filmul Jesus Revolution

Jesus Revolution (intitulat și The Jesus Revolution) este un film dramă american regizat de Jon Erwin și Brent McCorkle după un scenariu scris de Jon Erwin. Filmul spune Povestea adevărată a unei treziri spirituale naționale la începutul anilor 1970 și originile sale într-o comunitate de adolescenți hipioți din California de Sud. În rolurile principale ale filmului joacă Kelsey Grammer, Joel Courtney și Kimberly Williams-Paisley, alături de actori precum Anna Grace Barlow, Jonathan Roumie, Nicholas Cirillo, Ally Ioannides, Julia Campbell, Jackson Robert Scott și Jolie Jenkins în roluri secundare.


Filmul dramă Jesus Revolution este produs de companiile Kingdom Story Company și Lionsgate și este programat să fie lansat în întreaga lume pe 24 februarie 2023 de către Lionsgate.


Sinopsis la filmul Jesus Revolution

În anii 1970, tânărul Greg Laurie (Joel Courtney) caută toate lucrurile potrivite în toate locurile greșite: până când îl întâlnește pe Lonnie Frisbee (Jonathan Roumie), un carismatic hippie-predicator de stradă. Împreună cu pastorul Chuck Smith (Kelsey Grammer), ei deschid porțile bisericii lui Smith către o renaștere neașteptată a iubirii radicale și nou-găsite, ducând la ceea ce revista TIME a numit o REVOLUȚIE A LUI IISUS.





Distribuție Actori în filmul Jesus Revolution

Kelsey Grammer, Joel Courtney, Kimberly Williams-Paisley, Anna Grace Barlow, Jonathan Roumie, Nicholas Cirillo, Ally Ioannides, Julia Campbell, Jackson Robert Scott, Jolie Jenkins, Nic Bishop, Jean St. James, Todd Terry, DeVon Franklin, Emma Elle Roberts, Victoria Paige Watkins, Ginger Cressman, Randall Newsome, Charlie Morgan Patton, Steve Hanks, Prince Oak Oakleyski, Michael Heidemann, Sidney Floyd, Brian Shoop, Maria Arroyo, Michael Biss, Denise Morris, James Donald, Matthew Montemaro, Erin Schaut, Lukas Jakobski, Katie Walker, Fred G. Martinez, Michael Norman, Denton E. Dupuis, Kyra Smiley

Regizor
Jon Erwin and Brent McCorkle

Scenarist
Jon Erwin

Genul filmului
Dramă, Filme 2023

Data de lansare
24 februarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Jesus Revolution titlul original, Jesus Revolution titlul în România

Este filmul Jesus Revolution pe HBO Max

Din păcate filmul Jesus Revolution încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Jesus Revolution pe Netflix?

Din păcate filmul Jesus Revolution încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Jesus Revolution

Inspirat de o adevărată mișcare, filmul JESUS REVOLUTION spune povestea unui tânăr pe nume Greg Laurie (Joel Courtney) crescut de mama sa Charlene (Kimberly Williams-Paisley) care se chinuie financiar în anii 1970. Laurie și o mare de tineri coboară în însorita Californie de Sud pentru a redefini adevărul prin toate mijloacele de eliberare. Fără intenție, Laurie îl întâlnește pe Lonnie Frisbee (Jonathan Roumie), un carismatic hippie-predicator de stradă, și pe pastorul Chuck Smith (Kelsey Grammer), care i-au deschis ușile bisericii mici a lui Smith unui flux de tineri rătăciți. Ceea ce se petrece mai departe devine cea mai mare trezire spirituală din istoria Americii. Rock and roll, dragostea nou-găsită și o răsturnare a credinței duc la o REVOLUȚIE A lui ISUS care transformă o mișcare de contracultură într-o renaștere care schimbă lumea.


Trailer la filmul "Jesus Revolution" 2023


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii