Header Ads Widget

Deadstream (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film comedie horror "Deadstream" 2022 cu actorii Joseph Winter, Melanie Stone și Jason K. Wixom. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Deadstream".


Despre filmul Deadstream

Deadstream este un film american de groază și comedie din 2022, cu filmări găsite pe camera de luat vederi, scris și regizat de Joseph Winter și Vanessa Winter. Filmul urmărește o personalitate a internetului în dizgrație care încearcă să-și recâștige fanii prin transmiterea în direct într-o noapte dintr-o casă bântuită. În rolurile principale ale filmului joacă actorii Joseph Winter, Melanie Stone, Jason K. Wixom, Pat Barnett, Marty Collins, Perla Lacayo, Cylia Austin-Lacayo, Hayden Gariety, Ariel Lee și Jaxon Harker.


Filmul de comedie horror Deadstream a avut premiera pe 11 martie 2022 la Festivalul de Film South by Southwest, fiind apreciat de critici și a fost lansat ulterior pe 6 octombrie 2022 ca film Shudder Original pe serviciul de streaming de pentru filme horror, Shudder.


Sinopsis la filmul Deadstream

O personalitate a internetului în dizgrație încearcă să-și recâștige adepții transmițând în direct o noapte singur dintr-o casă bântuită. Însă când el enervează din greșeală un spirit răzbunător, marea sa revenire devine o luptă în timp real pentru viața lui.





Distribuție Actori în filmul Deadstream

Joseph Winter, Melanie Stone, Jason K. Wixom, Pat Barnett, Marty Collins, Perla Lacayo, Cylia Austin-Lacayo, Hayden Gariety, Ariel Lee, Jaxon Harker, Jeremy Warner, Brenden Bytheway, Doug May, Ruby York, Gabe Casdorph, Brad Warwood, Tiffany Bori, Jared Cook, Casey Warren, Aleksander Lacayo, Vanessa Winter, Alejandro Araos, Alejandro Hernandez Mendoza, Duvahn Lacayo, Agapenanicher Meither, Jonah Cook, Jed Shepherd

Regizor
Joseph Winter, Vanessa Winter

Scenarist
Joseph Winter, Vanessa Winter

Genul filmului
Comedie, Horror, Filme 2022

Data de lansare
11 martie 2022 la Festivalul de Film South by Southwest, 6 octombrie 2022 pe serviciul de streaming Shudder

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Deadstream titlul original, Deadstream titlul în România

Este filmul Deadstream pe HBO Max

Din păcate filmul Deadstream încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Deadstream pe Netflix?

Din păcate filmul Deadstream încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Deadstream

După ce o controversă publică l-a lăsat în dizgrație și demonetizat, o personalitate de internet răvășită încearcă să-și recâștige adepții prin transmiterea în direct petrecând o noapte singur într-o casă bântuită. Când el enervează accidental un spirit răzbunător, evenimentul său de revenire devine o luptă în timp real pentru viața lui (și relevanța socială), în timp ce se confruntă cu spiritul sinistru al casei și cu propriii ei urmăritori puternici.


Trailer la filmul "Deadstream" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii