Header Ads Widget

A Hollywood Christmas (Film comedie romantică 2022) Trailer și Detalii

Film comedie romantică de Crăciun pentru familie "A Hollywood Christmas" 2022 cu actorii Jessika Van, Josh Swickard și Missi Pyle. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "A Hollywood Christmas".


Despre filmul A Hollywood Christmas

A Hollywood Christmas este un film american de comedie romantică de Crăciun din 2022, regizat de Alex Ranarivelo după un scenariu scris de John Ducey. În distribuția filmului îi găsim pe actorii Jessika Van, Josh Swickard, Missi Pyle, Anissa Borrego, Riley Dandy, Zak Steiner, Tom Williamson, Brooke Dillman, Mark W. Gray, Ren Burttet, Lowell Dean și Matthew Espinosa.


Filmul de comedie și romantic A Hollywood Christmas este produs de compania ESX Entertainment și va fi lansat în România online și subtitrat în data de 1 decembrie 2022 pe platforma de streaming HBO Max România.


Sinopsis la filmul A Hollywood Christmas

O regizoare de film de Crăciun de succes începe să-și trăiască propriul film de Crăciun, când apare un frumos director de rețea, care amenință că va opri producția celui mai recent film al ei.





Distribuție Actori în filmul A Hollywood Christmas

Jessika Van, Josh Swickard, Missi Pyle, Anissa Borrego, Riley Dandy, Zak Steiner, Tom Williamson, Brooke Dillman, Mark W. Gray, Ren Burttet, Lowell Dean, Matthew Espinosa, Emelia Hartford, Leland Heflin, Olga Safari, Evan Shafran, Tristan Tales, Drew Walton

Regizor
Alex Ranarivelo

Scenarist
John Ducey

Genul filmului
Comedie, Familie, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
1 decembrie 2022 pe HBO Max

Premiera în România
1 decembrie 2022 online și subtitrat în limba română pe HBO Max România

Cunoscut și ca
A Hollywood Christmas titlul original, A Hollywood Christmas titlul în România

Este filmul A Hollywood Christmas pe HBO Max

Da, filmul A Hollywood Christmas va fi disponibil online și subtitrat pe platforma de streaming HBO Max România începând cu data de 1 decembrie 2022.

Este filmul A Hollywood Christmas pe Netflix?

Din păcate filmul A Hollywood Christmas încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului A Hollywood Christmas

Jessica (Jessika Van) este o tânără regizoare de film de la Hollywood, care și-a făcut un nume regândind filme de Crăciun. Dar când chipeșul director al rețelei Christopher (Josh Swickard) apare amenințând că va opri producția celui mai recent film al ei, asistenta Jessicai, Reena (Anissa Borrego), subliniază ironia: Jessica nu încearcă doar să-și salveze filmul de Crăciun, ea chiar trăiește într-unul. Jessica trebuie acum să jongleze cu toate clișeele clasice - actori care se îndrăgostesc, se ceartă și se îndrăgostesc din nou, un câine elf captivant și propriile ei sentimente romantice și emoționante pentru dușmanul ei - pentru a duce filmul și viața ei la finalul fericit. Există suficientă magie de Crăciun pentru a reuși? La Hollywood? În iulie?


Trailer la filmul "A Hollywood Christmas" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii