Header Ads Widget

Women Talking (Film dramă 2022) Trailer și Detalii

Film dramă "Women Talking" 2022 cu actorii Rooney Mara, Claire Foy și Jessie Buckley. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Women Talking".


Despre filmul Women Talking

Women Talking este un film dramă american din 2022, scris și regizat de Sarah Polley, bazat pe romanul omonim din 2018 al lui Miriam Toews. Filmul îi are în distribuție pe actorii Rooney Mara, Claire Foy, Jessie Buckley, Ben Whishaw și Frances McDormand (care este și producător al filmului).


Filmul a avut premiera mondială la Festivalul de Film Telluride pe 2 septembrie 2022 și este programat pentru o lansare limitată în cinematografe în Statele Unite pe 2 decembrie 2022, de către United Artists Releasing. A primit aprecieri de la critici, care au lăudat regia și scenariul lui Polley, performanțele distribuției, cinematografia și partitura.


Sinopsis la filmul Women Talking

În 2010, femeile unei comunități religioase izolate se luptă cu reconcilierea realității cu credința lor.





Distribuție Actori în filmul Women Talking

Rooney Mara, Claire Foy, Jessie Buckley, Ben Whishaw, Frances McDormand, Judith Ivey, Sheila McCarthy, Emily Mitchell, Kate Hallett, Liv McNeil, Michelle McLeod, Kira Guloien, Shayla Brown, Vivien Endicott Douglas, August Winter, Lochlan Ray Miller, Nathaniel McParland, Will Bowes, Eli Ham, Emily Drake, Marcus Craig, Caroline Gillis, Shannon Widdis

Regizor
Sarah Polley

Scenarist
Sarah Polley

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
2 septembrie 2022 la Festivalul de Film Telluride, 2 decembrie 2022 limitat în cinematografe în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Women Talking titlul original, Women Talking titlul în română

Este filmul Women Talking pe HBO Max

Din păcate filmul Women Talking încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Women Talking pe Netflix?

Din păcate filmul Women Talking încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Women Talking

În 2010, femeile unei comunități religioase izolate se luptă cu reconcilierea realității cu credința lor. Bazat pe romanul lui Miriam Toews.


Trailer la filmul "Women Talking" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii