Header Ads Widget

Wifelike (Film sf thriller 2022) Trailer și Detalii

Film sf și thriller "Wifelike" 2022 cu actorii Elena Kampouris, Jonathan Rhys Meyers și Doron Bell. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Wifelike".


Despre filmul Wifelike

Wifelike este un film ștințifico-fantastic și de suspans american din 2022 regizat de James Bird după un scenariu scris chiar de el. Filmul îi are în rolurile principale pe Elena Kampouris și Jonathan Rhys Meyers, alături de actori precum Doron Bell, Agam Darshi, Alix Villaret, Fletcher Donovan, Sara Sampaio, Rachelle Goulding, Caitlin Stryker, C.J. Perry Barnyashev și Claire Friesen.


Filmul thriller Wifelike este produs de companiile BondIt Media Capital și The Squid Farm și a fost lansat pe 26 August 2022 pe intrenet.


Sinopsis la filmul Wifelike

Când Meredith, o femeie artificială este desemnată ca însoțitoare a văduvului îndurerat William, ea este concepută să se comporte ca defunta lui soție. Dar în lupta pentru a pune capăt exploatării AI, o organizație încearcă să-i saboteze programarea.





Distribuție Actori în filmul Wifelike

Elena Kampouris, Jonathan Rhys Meyers, Doron Bell, Agam Darshi, Alix Villaret, Fletcher Donovan, Sara Sampaio, Rachelle Goulding, Caitlin Stryker, C.J. Perry Barnyashev, Claire Friesen, Stephen Lobo, Sean Yves Lessard, Sari Mercer, Chezca Vega, Bradley Stryker, Stuart James, Steve Weller, Miranda Edwards

Regizor
James Bird

Scenarist
James Bird

Genul filmului
SF, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
26 August 2022 pe intrenet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Wifelike titlul original, Wifelike titlul în România

Este filmul Wifelike pe HBO Max

Din păcate filmul Wifelike încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Wifelike pe Netflix?

Din păcate filmul Wifelike încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Wifelike

Un detectiv îndurerat în viitorul apropiat vânează criminalii care fac comerț cu oameni artificiali pe piața neagră. În lupta pentru a pune capăt exploatării inteligenței artificiale, o rezistență subterană încearcă să se infiltreze, sabotând programarea femeii artificiale desemnate ca însoțitoare care trebuie să se comporte ca defunta lui soție. Ea începe să-și pună la îndoială realitatea pe măsură ce amintirile unei vieți trecute încep să iasă la suprafață într-o lume în care nimic nu este așa cum pare.


Trailer la filmul "Wifelike" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii