Header Ads Widget

The Swearing Jar (Film Romantic 2022) Trailer și Detalii

Film dramă romantică "The Swearing Jar" 2022 cu actorii Adelaide Clemens, Douglas Smith și Kathleen Turner. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Swearing Jar".


Despre filmul The Swearing Jar

The Swearing Jar este un film dramă muzical romantic canadian, regizat de Lindsay MacKay și lansat în 2022. Adaptat după piesa muzicală cu același nume a lui Kate Hewlett, filmul o are în rolul principal pe Adelaide Clemens în rolul lui Carey, o profesoară de muzică care organizează un concert de muzică despre relația lor drept cadou de ziua de naștere a soțului ei Simon (Patrick J. Adams), doar pentru a fi atrasă într-o dilemă când începe să se îndrăgostească și de Owen (Douglas Smith), chitaristul pe care l-a angajat să ajute la concert. Distribuția filmului o include și pe Kathleen Turner în rolul mamei lui Simon, Bev, precum și pe David Hewlett, Jade Ma, Nadine Whiteman Roden, Athena Park, Izzi Nagel, Mary Grant, Matilda Legault, Isla Parekh, Randy Singh și Chris Tarpos în roluri secundare.


Filmul dramă romantică The Swearing Jar a fost filmat în Toronto și Hamilton, Ontario, în 2021 și a avut premiera în programul Contemporary World Cinema la Festivalul Internațional de Film de la Toronto 2022 pe 11 septembrie 2022.


Sinopsis la filmul The Swearing Jar

Este un lucru rar și miraculos să-ți găsești adevăratul suflet pereche. Carey află curând că găsirea a două dintre ele poate pune o problemă și mai mare. În părți egale de umor și durere de inimă, „The Swearing Jar” spune două povești de dragoste simultan, explorând provocările căsătoriei, parentalității, pierderii și trecerii mai departe.






Distribuție Actori în filmul The Swearing Jar

Adelaide Clemens, Douglas Smith, Patrick J. Adams, Kathleen Turner, David Hewlett, Jade Ma, Mary Grant, Matilda Legault, Izzi Nagel, Isla Parekh, Athena Park, Nadine Whiteman Roden, Randy Singh, Chris Tarpos

Regizor
Lindsay MacKay

Scenarist
Kate Hewlett

Genul filmului
Dramă, Muzical, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
11 Septembrie 2022 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Swearing Jar titlul original, The Swearing Jar titlul în română

Este filmul The Swearing Jar pe HBO Max

Din păcate filmul The Swearing Jar încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Swearing Jar pe Netflix?

Din păcate filmul The Swearing Jar încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Swearing Jar

The Swearing Jar este povestea lui Carey: o profesoară de muzică de la liceu care dă un concert de ziua de naștere a soțului ei, Simon, care reaprinde reminiscențe ale trecutului lor. Prin comedie, muzică și amintiri, urmărim povestea relației dintre Carey și Simon, nașterea copilului lor... și minciuna care amenință să dea totul peste cap!


Trailer la filmul "The Swearing Jar" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii