Header Ads Widget

The Railway Children Return (Film aventuri 2022) Trailer și Detalii

Film aventuri și dramă "The Railway Children Return" 2022 cu actorii John Bradley, Jenny Agutter și Sheridan Smith. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Railway Children Return".


Despre filmul The Railway Children Return

The Railway Children Return, cunoscut sub numele de Railway Children în SUA, este un film dramă de familie din 2022 regizat de Morgan Matthews și scris de Danny Brocklehurst. Este o continuare a filmului din 1970 The Railway Children, el însuși bazat pe romanul E. Nesbit cu același nume. Filmul îi are în distribuție pe Jenny Agutter, Sheridan Smith, Tom Courtenay și John Bradley.


Filmul de aventuri The Railway Children Return este produs de companiile Aquarium Studios și StudioCanal UK și a fost lansat în Regatul Unit pe 15 iulie 2022 de StudioCanal.


Sinopsis la filmul The Railway Children Return

Urmărește un grup de copii care sunt evacuați într-un sat din Yorkshire în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, unde întâlnesc un tânăr soldat care, ca și ei, este departe de casă.





Distribuție Actori în filmul The Railway Children Return

John Bradley, Jenny Agutter, Sheridan Smith, Tom Courtenay, Beau Gadsdon, Hugh Quarshie, Austin Haynes, Jessica Baglow, KJ Aikens, Eden Hamilton, Gabriel Freilich, Max Duane, Neil Hurst, Zac Cudby, Philip Gascoyne, Oscar Wallwork, Joseph Richards, Hannah Wood, Joanne James, Rocco Haynes, Keith Lomas, Elliot Benn, Tashinga Bepete

Regizor
Morgan Matthews

Scenarist
Daniel Brocklehurst, Jemma Rodgers

Genul filmului
Aventuri, Dramă, Familie, Filme 2022

Data de lansare
15 iulie 2022 în cinematografele din Marea Britanie

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Railway Children Return titlul original, The Railway Children Return titlul în română

Este filmul The Railway Children Return pe HBO Max

Din păcate filmul The Railway Children Return încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Railway Children Return pe Netflix?

Din păcate filmul The Railway Children Return încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Railway Children Return

Inspirat de unul dintre cele mai îndrăgite filme britanice de familie din toate timpurile, RAILWAY CHILDREN este o aventură încântătoare, emoționantă și plină de căldură pentru o nouă generație. 1944 -- Pe măsură ce viața în orașele Marii Britanii devine din ce în ce mai periculoasă, trei copii evacuați -- Lily (Beau Gadsdon), Pattie (Eden Hamilton) și Ted (Zac Cudby) Watts -- sunt trimiși de mama lor din Salford în satul Oakworth din Yorkshire. Acolo pentru a-i întâlni pe peronul gării sunt Bobbie Waterbury (Jenny Agutter, reluând rolul ei iconic din filmul original), fiica ei, Annie (Sheridan Smith) și nepotul Thomas (Austin Haynes), iar cu ajutorul lor cei evacuați sunt acomodați curând în noua lor viață la țară. Când copiii îl descoperă pe soldatul american rănit Abe (KJ Aikens), ascuns în șantierul de la Oakworth Station, ei sunt împinși într-o căutare periculoasă pentru a-și ajuta noul prieten care, la fel ca și ei, este departe de casă.


Trailer la filmul "The Railway Children Return" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii