Header Ads Widget

Moștenire cu scandal (Film comedie 2022) The Estate Trailer subtitrat și Detalii

Film de comedie "Moștenire cu scandal" 2022 cu actorii Toni Collette, Anna Faris și David Duchovny. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Estate".


Despre filmul Moștenire cu scandal

Moștenire cu scandal / The Estate este un film britanic de comedie lansat în 2022 și regizat de Dean Craig, care de asemenea a scris și scenariu. În rolurile principale avem un ansamblu de actori precum Toni Collette, Anna Faris, David Duchovny, Rosemarie DeWitt, Ron Livingston și Kathleen Turner. În alte roluri mai joacă și Keyla Monterroso Mejia, Patricia French, Billy Slaughter, Danny Vinson și Kim Baptiste.


Filmul de comedie Moștenire cu scandal / The Estate a fost produs de companiile Signature Films, Capstone Studios și Pretty Matches Productions și a avut premiera mondială pe 6 octombrie 2022 la Festival de Film BFI de la Londra, fiind apoi lansat pe 4 noiembrie 2022 în cinematografele americane.


Sinopsis la filmul Moștenire cu scandal

Două surori încearcă să-și cucerească mătușa bolnavă în fază terminală și greu de mulțumit, în speranța de a deveni beneficiarii averei ei mari, doar pentru a descoperi că restul membrilor familiei lor lacomi au aceeași idee.





Distribuție Actori în filmul Moștenire cu scandal

Toni Collette, Anna Faris, David Duchovny, Rosemarie DeWitt, Ron Livingston, Kathleen Turner, Keyla Monterroso Mejia, Patricia French, Billy Slaughter, Danny Vinson, Kim Baptiste, Gichi Gamba, Eric Esteban, Ronald Chavis

Regizor
Dean Craig

Scenarist
Dean Craig

Genul filmului
Comedie, Filme 2022

Data de lansare
6 octombrie 2022 la Festival de Film BFI de la Londra, 4 noiembrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
4 Noiembrie 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Estate titlul original, Moștenire cu scandal titlul în România

Este filmul Moștenire cu scandal pe HBO Max

Din păcate filmul Moștenire cu scandal / The Estate încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Moștenire cu scandal pe Netflix?

Din păcate filmul Moștenire cu scandal / The Estate încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Moștenire cu scandal

Macey (Toni Collette) și Savanna (Anna Faris) s-ar putea să nu aibă multe. Dar au planul perfect. Cu o cafenea slăbită și adusă în pragul dispariției și viețile lor care nu merg nicăieri, cele două surori conspiră pentru a-și câștiga de partea lor pe mătușa Hilda (Kathleen Turner), bolnavă în stadiu terminal, matriarhă dominantă și stăpână a familiei, în speranța de a deveni beneficiarii vastei ei proprietăți. Dar, după cum Macey și Savanna descoperă curând, pot exista și alte rude care au exact aceeași idee.


Trailer la filmul "The Estate" 2022 Moștenire cu scandal

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie Moștenire cu scandal (2022) cu actorii Toni Collette, Anna Faris, David Duchovny, Rosemarie DeWitt, Ron Livingston, Kathleen Turner, Keyla Monterroso Mejia și Patricia French și regizat de Dean Craig.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii