Header Ads Widget

Spirit Halloween (Film aventuri 2022) Trailer și Detalii

Film de aventuri fantastice "Spirit Halloween" 2022 cu actorii Rachael Leigh Cook, Christopher Lloyd și Marla Gibbs. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Spirit Halloween: The Movie".


Despre filmul Spirit Halloween

Spiritul Halloween: The Movie este un film american de groază supranatural regizat de David Poag în debutul său regizoral în lungmetraj, și scris de Billie Bates. Produs în parteneriat cu retailerul Spirit Halloween, filmul îi are în roluri principale pe Christopher Lloyd și Rachael Leigh Cook și urmărește trei elevi de gimnaziu care se trezesc blocați într-un magazin Spirit Halloween bântuit în noaptea de Halloween.


Filmul de aventuri și fantezie Spirit Halloween va avea premiera mondială pe 1 octombrie 2022 la Festivalul de film de la Nashville și urmează să fie lansat la cerere (VOD) pe 11 octombrie 2022.


Sinopsis la filmul Spirit Halloween

Când un magazin de Halloween se deschide într-un mall pustiu, trei prieteni, crezând că au trecut de trucuri sau daruri, decid să-și petreacă noaptea încuiați înăuntru. Dar noaptea lor de distracție plină de sperieturi se transformă curând într-o supraviețuire ciudată.





Distribuție Actori în filmul Spirit Halloween

Rachael Leigh Cook, Christopher Lloyd, Marla Gibbs, Brad Carter, Marissa Reyes, Jaiden J. Smith, Dylan Martin Frankel, Michelle Civile, Donovan Colan, Billie Roy, Katherine Dudley, Seth Ingram, Nightcralwer, Teddykins, Mr. Dark

Regizor
David Poag

Scenarist
Billie Bates

Genul filmului
Aventuri, Familie, Fantastic, Filme 2022

Data de lansare
1 octombrie 2022 la Festivalul de film de la Nashville, 11 octombrie 2022 online și la cerere

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Spirit Halloween titlul original, Spirit Halloween titlul în română

Este filmul Spirit Halloween pe HBO Max

Din păcate filmul Spirit Halloween încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Spirit Halloween pe Netflix?

Din păcate filmul Spirit Halloween încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Spirit Halloween

Când un nou magazin Spirit Halloween apare într-un mall pustiu, trei prieteni de gimnaziu care cred că au trecut de trucuri sau daruri îndrăznesc să-și petreacă noaptea încuiați în magazin, în noaptea de Halloween. Dar ei descoperă curând că magazinul este bântuit de un spirit malefic furios care a stăpânit personajele animatronice înfiorătoare. Copiii se lansează într-o aventură palpitantă și înfricoșătoare pentru a supraviețui nopții și a evita să devină posedați.


Trailer la filmul "Spirit Halloween" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii