Header Ads Widget

Slash/Back (Film aventuri sf 2022) Trailer și Detalii

Film aventuri sf "Slash/Back" 2022 cu actorii Tasiana Shirley, Alexis Wolfe și Nalajoss Ellsworth. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Slash/Back".


Despre filmul Slash/Back

Slash/Back este un film inuit canadian de aventuri științifico-fantastice din 2022, regizat de Nyla Innuksuk după un scenariu scris împreună cu Ryan Cavan. În rolurile principale ale filmului joacă actorii Tasiana Shirley, Alexis Wolfe, Nalajoss Ellsworth, Chelsea Prusky, Frankie Vincent-Wolfe, Kristian Bruun, Shaun Benson, Amélie Albert-LeBlanc, Natar Ungalaaq și Melissa Hood.


Filmul de aventuri sf Slash/Back a fost produs de companiile Good Question Media, Mixtape VR și Red Marrow Media și a avut premiera la Festivalul South by Southwest pe 13 martie 2022, fiind apoi lansat în cinematografele canadiene pe data de 24 iunie 2022.


Sinopsis la filmul Slash/Back

Când Maika și prietenii ei zdrențuși descoperă o invazie extraterestră în micul lor cătun arctic, depinde doar de ei să salveze ziua. Folosind armele lor improvizate și cunoștințele lor din filmele de groază, curând extratereștrii își dau seama că nu te încurci cu fetele din Pang.





Distribuție Actori în filmul Slash/Back

Tasiana Shirley, Alexis Wolfe, Nalajoss Ellsworth, Chelsea Prusky, Frankie Vincent-Wolfe, Kristian Bruun, Shaun Benson, Amélie Albert-LeBlanc, Natar Ungalaaq, Melissa Hood, Rory Anawak, Donald Mearns, Madeleine Qumuatuq, Janice Alivaktuk, Nikita Burke, Christopher Metuq, Lucy Qavavauq-Burke, Joanasie Qappik, Iris Sowdluapik, Hannah Flanagan, Jackie Maniapik, Niviaq Mike, Scottie Kilabuk

Regizor
Nyla Innuksuk

Scenarist
Ryan Cavan, Nyla Innuksuk

Genul filmului
Aventuri, SF, Filme 2022

Data de lansare
13 martie 2022 la Festivalul de Film South by Southwest, 24 iunie 2022 în cinematografele canadiene

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Slash/Back titlul original, Slash/Back titlul în România

Este filmul Slash/Back pe HBO Max

Din păcate filmul Slash/Back încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Slash/Back pe Netflix?

Din păcate filmul Slash/Back încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Slash/Back

Amplasat în Pangnirtung, Nunavut, un cătun liniștit cuibarit în munții maiestuoși ai insulei Baffin din Oceanul Arctic, filmul SLASH/BACK se deschide în timp ce satul se trezește într-o zi tipică de vară. Fără școală, fără băieți cool (ei bine... cu excepția unuia), și lumină solară 24 de ore din 24. Dar pentru Maika și prietenii ei zdrențuiți, vara obișnuită este brusc în joc când descoperă o invazie extraterestră care le amenință orașul natal. Acești adolescenți au fost subestimați toată viața, dar, folosind arme improvizate și cunoștințele lor din filmele de groază, le arată extratereștrilor că nu te pui cu fetele din Pang.


Trailer la filmul "Slash/Back" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii