Header Ads Widget

Sanctioning Evil (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune "Sanctioning Evil" 2022 cu actorii Zach McGowan, Taryn Manning și Tobias Truvillion. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Sanctioning Evil".


Despre filmul Sanctioning Evil

Sanctioning Evil este un film american de acțiune, mister și suspans din 2022, regizat de Ante Novakovic după un scenariu scris de Kyle Travis Sharp. Filmul îl urmărește pe Sergentul Barnes eliberat din armată, care își găsește drumul înapoi în societate prin intermediul unui politician carismatic cu un plan ascuns de a elimina un element criminal subteran. Filmul îi are în rolurile principale ale filmului pe actorii Zach McGowan, Taryn Manning, Tobias Truvillion, Chris Tardio, Tasha Lawrence, Carrie Kim, Kyle Travis Sharp, Kresh Novakovic, Ebony Jo-Ann, James Biberi și Betsy Beutler.


Filmul de acțiune și thriller Sanctioning Evil este produs de companiile JARS Productions și Novakovic Bros și a fost lansat limitat în cinematografele americane pe 7 octombrie 2022.


Sinopsis la filmul Sanctioning Evil

Erou de război decorat, Reginald Barnes, este concediat în mod dezonorant atunci când un soldat sub comanda lui devine necinstit. Viața lui primește un nou scop atunci când un politician ambițios îl recrutează pentru o misiune specială. Pe măsură ce misiunea se desfășoară, Barnes începe să parcurgă o linie fină între operațiunile militare ascunse pe pământ civil și răzbunarea neautorizată față de un element criminal subteran, totul în timp ce este urmărit de un agent FBI.





Distribuție Actori în filmul Sanctioning Evil

Zach McGowan, Taryn Manning, Tobias Truvillion, Chris Tardio, Tasha Lawrence, Carrie Kim, Kyle Travis Sharp, Kresh Novakovic, Ebony Jo-Ann, James Biberi, Betsy Beutler, John D. Alexander, Byron Clohessy, Peter Patrikios, Sal Rendino, Leila Almas Rose, Jaime Zevallos, Jarrett Sharp, Barry Kolman, Taheim Bryan, Anthony Ferro, Artie Pasquale, Al Linea, Semih Bal, Paul Bonar, Tony Scheinman, Nadia Ramdass, Joy Decker, Evette Morales, Aidan Hart, Tina Vasile, Simonas Zmuidzinas, David Neal Levin, Arash Mokhtar, Juan Szilagyi, Shane Velez

Regizor
Ante Novakovic

Scenarist
Kyle Travis Sharp

Genul filmului
Acțiune, Filme 2022

Data de lansare
7 octombrie 2022 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Sanctioning Evil titlul original, Sanctioning Evil titlul în România

Este filmul Sanctioning Evil pe HBO Max

Din păcate filmul Sanctioning Evil încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Sanctioning Evil pe Netflix?

Din păcate filmul Sanctioning Evil încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Sanctioning Evil

Sergentul de stat major Reginald Barnes (Tobias Truvillion), un erou de război decorat, este eliberat în mod dezonorant după patru turnee de serviciu, când un soldat aflat sub comanda lui devine necinstit. Concediat chiar de guvernul pe care l-a slujit cu onoare, Barnes este acum singur și trebuie să-și refacă viața. Dar își găsește drumul înapoi în societate după ce a fost recrutat de carismaticul și ambițiosul politician Dakota Ambrose (Zach McGowan), iar vieța lui primește un nou scop. Pe măsură ce misiunea se desfășoară, Barnes și Ambrose parcurg o linie fină între operațiunile militare ascunse pe pământ civil și răzbunarea neautorizată față de un element criminal subteran, totul în timp ce sunt urmăriți de agentul special FBI Kensington (Taryn Manning).


Trailer la filmul "Sanctioning Evil" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii