Header Ads Widget

Project Legion (Film horror sf 2022) Trailer și Detalii

Film horror și sf "Project Legion" 2022 cu actorii Brande Roderick, Donald Cerrone și Chris Maher. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Project Legion".


Despre filmul Project Legion

Project Legion este film american de groază, ștințifico-fantastic și suspans din 2022 și este regizat de Lance Kawas care a scris scenariul filmului împreună cu John Sullivan, după o poveste de Michael Pizzimenti. Filmul îi are în rolurile principale ale distribuției pe actorii Brande Roderick, Donald Cerrone, Kelly Lynn Reiter, Chris Maher, Vincent E. McDaniel, Dino Dos Santos, Habib Madison, Michael Pizzimenti și Danny R. Casillas.


Filmul horror, sf și thriller Project Legion este produs de companiile Al Bravo Films, Avail Entertainment, Bijou Cine' și Grindstone Studios și va avea premiera în cinematografele americane în data de 7 Octombrie 2022, urmând ca pe 11 Octombrie 2022 să fie lansat și online pe internet.


Sinopsis la filmul Project Legion

Un tânăr prins în apartamentul său cu un roi de demoni în afara ușii sale trebuie să găsească o modalitate de a supraviețui nopții și de a scăpa din apartamentul 213.





Distribuție Actori în filmul Project Legion

Brande Roderick, Donald Cerrone, Kelly Lynn Reiter, Chris Maher, Vincent E. McDaniel, Dino Dos Santos, Habib Madison, Michael Pizzimenti, Danny R. Casillas

Regizor
Lance Kawas

Scenarist
Lance Kawas, John Sullivan

Genul filmului
Horror, SF, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
7 Octombrie 2022 limitat în cinematografele americane și 11 Octombrie 2022 online pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Project Legion titlul original, Project Legion titlul în română, Apartment 213 titlu alternativ

Este filmul Project Legion pe HBO Max

Din păcate filmul Project Legion încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Project Legion pe Netflix?

Din păcate filmul Project Legion încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Project Legion

Creaturi sălbatice care omoară oameni au coborât asupra orașului. O luptă furioasă pentru supraviețuire începe pe măsură ce lumea exterioară coboară în haos și un fost soldat marin, baricadat în apartamentul său, se pregătește să iasă la luptă.


Trailer la filmul "Project Legion" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii