Header Ads Widget

Operation Seawolf (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune și aventuri "Operation Seawolf" 2022 cu actorii Frank Grillo, Dolph Lundgren și Hiram A. Murray. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Operation Seawolf".


Despre filmul Operation Seawolf

Operation Seawolf este un film american de acțiune, aventuri și mister din 2022 scris și regizat de Steven Luke. În rolurile principale îi avem pe Frank Grillo și Dolph Lundgren, alături de actori precum Hiram A. Murray, Luke Steinborn, Andrew Stecker, Cody Fleury, Edgar Damatian, Willie Lindquist, Aaron Courteau și Anthony Jordan Robertson.


Filmul de acțiune Operation Seawolf este produs de companiile Schuetzle Company Productions și VMI Worldwide și va avea premiera limitat în cinematografele din America în data de 7 Octombrie 2022.


Sinopsis la filmul Operation Seawolf

În ultimele zile ale celui de-al Doilea Război Mondial, Germania, disperată după orice ultimă cucerire pentru a învinge puterile aliate, a unit Marina Germană și ultimele U-Boats rămase, pentru o ultimă misiune, pentru a ataca pământul Statelor Unite.





Distribuție Actori în filmul Operation Seawolf

Frank Grillo, Dolph Lundgren, Hiram A. Murray, Luke Steinborn, Andrew Stecker, Cody Fleury, Edgar Damatian, Willie Lindquist, Aaron Courteau, Anthony Jordan Robertson, Charles Bolanis III, Mike Dittmer, Wes Worthing, Apostolos Gliarmis, Hayden Mackey, Chris Louis, Troy Antoine LaFaye, Jon Grossardt, Darrin Barber, Alexander Bartoli, Rahmaan Patterson, Scott Steben, Myles Buersken, Durand Pape, Seth C. Murray

Regizor
Steven Luke

Scenarist
Steven Luke

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Mister, Filme 2022

Data de lansare
7 Octombrie 2022 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Operation Seawolf titlul original, Operation Seawolf titlul în română

Este filmul Operation Seawolf pe HBO Max

Din păcate filmul Operation Seawolf încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Operation Seawolf pe Netflix?

Din păcate filmul Operation Seawolf încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Operation Seawolf

În ultimele zile ale celui de-al Doilea Război Mondial, Germania, disperată după orice ultimă cucerire pentru a învinge puterile aliate, s-a întors către ultimele arme și soldați care le mai rămăseseră. Marina germană și ultimele U-Boats rămase s-au unit pentru o ultimă misiune de a ataca pământul Statelor Unite. Căpitanul Hans Kessler, un comandant de submarin grizzled din ambele războaie mondiale, este chemat în serviciu pentru a ajuta la schimbarea mersului războiului. Misiunea urma să fie cunoscută în curând sub numele de Operațiune Seawolf.


Trailer la filmul "Operation Seawolf" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii