Header Ads Widget

A trăi (Film dramă 2022) Living Trailer și Detalii

Film dramă "A trăi" 2022 cu actorii Bill Nighy, Alex Sharp și Aimee Lou Wood. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Living".


Despre filmul A trăi

A trăi / Living este un film dramă britanic din 2022 regizat de Oliver Hermanus după un scenariu de Kazuo Ishiguro, adaptare după filmul japonez Ikiru din 1952 regizat de Akira Kurosawa, care, la rândul său, a fost inspirat din romanul rusesc din 1886 Moartea lui Ivan Ilici de Lev Tolstoi. Amplasat în Londra în 1953, filmul înfățișează un birocrat (interpretat de Bill Nighy) care se confruntă cu o boală fatală. În alte rolurile ale filmului îi găsim pe actorii Alex Sharp, Aimee Lou Wood, Tom Burke, Adrian Rawlins, Hubert Burton, Oliver Chris, Michael Cochrane, Anant Varman, Zoe Boyle și Lia Williams.


Filmul dramă A trăi / Living a avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance din 2022 pe 21 ianuarie 2022. Living a primit recenzii pozitive, interpretarea lui Bill Nighy fiind apreciată în mod deosebit. Pe 4 noiembrie 2022 filmul este programat să fie lansat în cinematografele din Marea Britanie.


Sinopsis la filmul A trăi

A TRĂI / LIVING este povestea unui om obișnuit, redus de ani de rutină opresivă de birou la o existență în umbră, care la ceasul al unsprezecelea face un efort suprem pentru a-și transforma viața plictisitoare în ceva minunat – într-una despre care poate spune că a fost trăită din plin.





Distribuție Actori în filmul A trăi / Living

Bill Nighy, Alex Sharp, Aimee Lou Wood, Tom Burke, Adrian Rawlins, Hubert Burton, Oliver Chris, Michael Cochrane, Anant Varman, Zoe Boyle, Lia Williams, Jessica Flood, Jamie Wilkes, Richard Cunningham, John Mackay, Ffion Jolly, Celeste Dodwell, Jonathan Keeble, Patsy Ferran, Barney Fishwick, Eunice Roberts, Mark James, Edward Wolstenholme, Nichola McAuliffe, Laurie Denman, Gleanne Purcell-Brown, Violeta Valverde, Michael James, Rosie Sansom, Matilda Ziegler, Grant Gillespie, Robin Sebastian, David Summer, Nicky Goldie, Thomas Coombes

Regizor
Oliver Hermanus

Scenarist
Kazuo Ishiguro

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
21 ianuarie 2022 la Festivalul de Film de la Sundance, 4 noiembrie 2022 în cinematografele din Marea Britanie

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Living titlul original, A trăi titlul în România

Este filmul A trăi / Living pe HBO Max

Da, filmul A trăi / Living este disponibil pe HBO Max.

Este filmul A trăi / Living pe Netflix?

Din păcate filmul A trăi / Living încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului A trăi / Living

1953. O Londra distrusă de cel de-al Doilea Război Mondial încă se reface. Williams (Bill Nighy), un funcționar public veteran, este un rol important în birocrația orașului ce se luptă să se reconstruiască. Îngropat sub hârtii la birou, singur acasă, viața lui s-a simțit de mult timp goală și lipsită de sens. Apoi, un diagnostic medical zdrobitor îl obligă să facă un bilanț – și să încerce să înțeleagă împlinirea înainte ca aceasta să depășească atingerea. Într-o stațiune de pe litoral, însoțit de un decadent local (Tom Burke), cochetează cu hedonismul înainte de a-l respinge ca soluție. Întors la Londra, se trezește atras de vitalitatea naturală a lui Margaret (Aimee Lou Wood), o tânără care a lucrat cândva sub supravegherea sa și acum este hotărâtă să-și întindă aripile. Apoi, într-o seară, este lovit de o revelație – una pe cât de simplă, pe atât de profundă – și, cu o nouă energie și cu ajutorul lui Peter (Alex Sharp), un nou recrut idealist în departamentul său, se străduiește să creeze o moștenire pentru generația următoare.


Trailer la filmul "Living" 2022 A trăi


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii