Header Ads Widget

Fleishman Is in Trouble (Serial dramă 2022) trailer și detalii

Serial dramă online "Fleishman Is in Trouble" 2022, cu actorii Jesse Eisenberg, Lizzy Caplan și Claire Danes. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Fleishman Is in Trouble".


Despre serialul Fleishman Is in Trouble

Fleishman Is in Trouble este o miniserie de televiziune în streaming dramă americană creată de Taffy Brodesser-Akner, bazată pe romanul ei din 2019 cu același nume. Serialul îl urmărește Toby Fleishman care știa la ce să se aștepte când el și soția lui s-au despărțit după aproape cincisprezece ani de căsătorie: weekend-urile și orice altă vacanță petrecute cu copiii, ceva amărăciune reziduală, momente ocazionale de tensiune în negocierile lor de co-parenting. În rolurile principale ale serialului joacă actorii Jesse Eisenberg, Lizzy Caplan, Claire Danes, Christian Slater, Adam Brody, Maxim Swinton, Meara Mahoney Gross, Ava Yaghmaie, Brian Miskell, Ralph Adriel Johnson, Mozhan Marnò și Ashley Austin Morris.


Serialul dramă Fleishman Is in Trouble este produs de companiile ABC Signature și Timberman/Beverly Productions și va avea premiera pe FX de la Hulu pe 17 noiembrie 2022.


Sinopsis la serialul Fleishman Is in Trouble

Toby Fleishman, un bărbat de patruzeci și ceva de ani, recent divorțat, se trezește cufundat în lumea întâlnirilor bazate pe aplicații. Dar pe măsură ce începe să găsească succesul pe care nu l-a avut niciodată în tinerețe, fosta lui soție Rachel dispare fără urmă, lăsându-l singur cu copiii săi. Pe măsură ce își echilibrează îngrijirea copiilor, o promovare la spitalul în care lucrează și toate femeile din Manhattan, realizează că nu va putea niciodată să-și dea seama ce s-a întâmplat cu soția sa până când nu va fi în primul rând mai sincer cu ceea ce s-a întâmplat cu căsătoria lor.





Actorii principali în distribuția serialului Fleishman Is in Trouble

Jesse Eisenberg, Lizzy Caplan, Claire Danes, Christian Slater, Adam Brody, Maxim Swinton, Meara Mahoney Gross, Ava Yaghmaie, Brian Miskell, Ralph Adriel Johnson, Mozhan Marnò, Ashley Austin Morris, Juani Feliz, Eric William Morris, Frances Li, Charles Everett, Tara Westwood, Vincenzo Amato, Katie Lee Hill, Daniel Hepner, Tobin Cleary, Nathaniel Levin, Justin Ahdoot, Dipti Mehta, Robin S. Walker, Talia Castro-Pozo, Josh Radnor, Michael Gaston, Tara Summers, Josh Stamberg, Fredi Bernstein, John Patrick Hayden, Iván Amaro Bullón, Mariana Novak, Maggie Alexander, Antonio Joseph Costanza, Abbey Hafer, Miriam Silverman, Lauren Yaffe, Jenny Powers, Joy Suprano, Erinn Holmes, Austin Jennings Boykin, Anaïs Blake, Christopher J. Domig, Pamela Jayne Morgan, Bonnie Rose, Sophie Tananbaum, Andrew David Bridges, Stephanie Rocio, Hayley Podschun, Francine Daveta, Nina Kassa, Raul Torres, Barry Kolman, Eva Kantor, Christine McBurney, Nicole Orabona, Erika Barker, Marissa Kennedy, Tal Ben-Menashe, Paul Robert Kane, Nate Washburn, Emilly Bènami, Oscar Bennett

Regizori: Shari Springer Berman, Robert Pulcini

Creatori: Taffy Brodesser-Akner

Genul filmului serial: Dramă, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: 9 episoade

Data de lansare serial: 17 noiembrie 2022 pe FX

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: Fleishman Is in Trouble titlul în România, Fleishman Is in Trouble titlul original

Producători: ABC Signature, Timberman/Beverly Productions

Distribuitor: Disney+, FX Network, Hulu

Țara: America

Este serialul Fleishman Is in Trouble pe HBO Max

Din păcate serialul Fleishman Is in Trouble încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Fleishman Is in Trouble pe Netflix

Din păcate serialul Fleishman Is in Trouble încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Fleishman Is in Trouble

Fleishman Is in Trouble îl urmărește pe chirurgul Toby Fleishman, recent despărțit, care intră în lumea întâlnirilor bazate pe aplicații și găsește mai mult succes decât a avut vreodată când a fost singur. Când fosta lui soție, Rachel, dispare, el rămâne cu copiii lor și nu are niciun indiciu despre unde este ea sau dacă plănuiește să se întoarcă. Punând în balanță parentalitatea, prietenii, o promovare mult așteptată la spital și toate femeile eligibile pe care Manhattan le are de oferit, el își dă seama că nu va putea niciodată să-și dea seama ce sa întâmplat cu Rachel până când nu va putea examina mai sincer ce sa întâmplat cu căsnicia lor. Libby, este prietena de multă vreme a lui Toby și naratorul.



Trailerul filmului serial "Fleishman Is in Trouble" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii