Header Ads Widget

Emily (Film romantic 2022) Trailer și Detalii

Film biografic și romantic "Emily" 2022 cu actorii Emma Mackey, Oliver Jackson-Cohen și Adrian Dunbar. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Emily".


Despre filmul Emily

Emily este un film dramă biografic din 2022, scris și regizat de Frances O'Connor, în debutul său regizoral. Înfățișează scurta viață a scriitoarei engleze Emily Brontë, interpretată de actrița Emma Mackey înainte de a scrie Wuthering Heights. Fionn Whitehead, Oliver Jackson-Cohen, Alexandra Dowling, Amelia Gething, Adrian Dunbar și Gemma Jones apar, de asemenea, în roluri secundare.


Filmul biografic și romantic Emily Emily a avut premiera mondială pe data 9 September 2022 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2022 înainte de a fi lansată în cinematografe în Regatul Unit de Warner Bros. Pictures pe 14 octombrie 2022 și în Statele Unite de Bleecker Street în 2023.


Sinopsis la filmul Emily

Emily imaginează călătoria transformatoare, emoționantă și înălțătoare către femeie a unei tinere rebelă și inadaptată, una dintre cele mai faimoase, enigmatice și provocatoare scriitoare din lume, care a murit prea devreme la vârsta de 30 de ani.





Distribuție Actori în filmul Emily

Emma Mackey, Oliver Jackson-Cohen, Adrian Dunbar, Fionn Whitehead, Alexandra Dowling, Gemma Jones, Sacha Parkinson, Amelia Gething, Harry Anton, Gerald Lepkowski, Elijah Wolf, Philip Desmeules, Amy Hilbert, Robert Pickavance, Nikki Hellens, Darren Langford, William Bale

Regizor
Frances O'Connor

Scenarist
Frances O'Connor

Genul filmului
Biografic, Dramă, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
9 September 2022 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, 14 octombrie 2022 în cinematografe în Marea Britanie

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Emily titlul original, Emily titlul în România

Este filmul Emily pe HBO Max

Din păcate filmul Emily încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Emily pe Netflix?

Din păcate filmul Emily încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Emily

Emily (Emma Mackey) poartă o mască. Lumea îi spune că trebuie să fie tăcută, ascultătoare, cuminte. Cu siguranță nu trebuie să-și spună părerea și nici să-și împărtășească gândurile, sentimentele și visele. Emily, totuși, este sălbatic de vie. Ea se înfurie de emoție, are o voce care dorește să fie auzită și mintea ei este copleșită de imaginație. Nu are niciun interes să tacă și să facă ceea ce vor alții. Și Emily este pe cale să-ți arate de ce.


Trailer la filmul "Emily" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii