Header Ads Widget

Creed III (Film despre box 2023) Creed 3 Trailer subtitrat și Detalii

Film dramă și sport "Creed III" 2023 cu actorii Michael B. Jordan, Tessa Thompson și Florian Munteanu. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Creed III".


Despre filmul Creed III

Creed III este un film dramă sportivă american regizat de Michael B. Jordan (în debutul său în regie) cu un scenariu de Keenan Coogler și Zach Baylin după o poveste pe care au scris-o împreună cu Ryan Coogler. Continuarea lui Creed II (2018) și a noua ediție din franciza Rocky, filmul îi are în distribuție pe Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Jonathan Majors, Wood Harris, Florian Munteanu și Phylicia Rashad. Acesta este primul film din franciză fără Sylvester Stallone în rolul lui Rocky Balboa, deși încă servește ca producător pentru casa lui producție Balboa Productions.


Filmul dramă și sport Creed 3 este produs de companiile Metro-Goldwyn-Mayer, Chartoff-Winkler Productions și Glickmania este programat să fie lansat în Statele Unite pe 3 martie 2023, de către United Artists Releasing. În România, filmul Creed 3 va avea lansarea subtitrat pe 3 martie 2023 în cinematografe.


Sinopsis la filmul Creed III

După ce a dominat lumea boxului, Adonis a prosperat în cariera și viața de familie. Când un prieten din copilărie și un fost copil minune al boxului reapare, confruntarea dintre foștii prieteni este mai mult decât o ceartă.



Creed 3 poster


Distribuție Actori în filmul Creed III

Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Jonathan Majors, Florian Munteanu, Wood Harris, Phylicia Rashad, Selenis Leyva, Spence Moore II, Thaddeus J. Mixson, Tony Bellew, Canelo Álvarez, Michelle Davidson, Jude Wells, Jacob 'Stitch' Duran, Jessica McCaskill, Leah Haile, Julia Llamas, Candice Tracy Ross, Eric Daniel Stumpp, Pete Penuel, Sherri Belinda Quinones, James Sanders III, Sage Shirley

Regizor
Michael B. Jordan

Scenarist
Keenan Coogler, Zach Baylin

Genul filmului
Dramă, Sport, Filme 2023

Data de lansare
3 martie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
3 martie 2023 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Creed III titlul original, Creed 3 titlu alternativ, Creed III titlul în România

Este filmul Creed III pe HBO Max

Din păcate filmul Creed 3 încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Creed III pe Netflix?

Din păcate filmul Creed 3 încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Creed III

La șapte ani după Creed II, Adonis „Donnie” Creed a dominat lumea boxului și a prosperat atât în carieră cât și în viața de familie. Când un prieten din copilărie și fost copil minune al boxului, Damian „Dame” Anderson, reapare după ce a ispășit o lungă pedeapsă în închisoare, el este dornic să demonstreze că merită să lupte în ring. Confruntarea dintre foștii prieteni este mai mult decât o ceartă. Pentru a stabili scorul, Donnie trebuie să-și pună viitorul în joc pentru a se lupta cu Dame – un luptător care nu are nimic de pierdut.


Trailer subtitrat la filmul "Creed III" 2023

Trailerul subtitrat în limba română la filmul sportiv Creed 3 (2023) cu actorii Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Florian Munteanu, Jonathan Majors, Wood Harris, Phylicia Rashad, Selenis Leyva, Spence Moore II și Thaddeus J. Mixson și regizat de Michael B. Jordan.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii