Header Ads Widget

Causeway (Film dramă 2022) Trailer și Detalii

Film dramă "Causeway" 2022 cu actorii Jennifer Lawrence, Brian Tyree Henry și Linda Emond. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Causeway".


Despre filmul Causeway

Causeway este un film american dramă psihologică din 2022, regizat de Lila Neugebauer, după un scenariu de Elizabeth Sanders, Luke Goebel și Ottessa Moshfegh. În rolurile principale joacă pe Jennifer Lawrence și Brian Tyree Henry, alături de actori precum Linda Emond, Jayne Houdyshell, Stephen McKinley Henderson, Frederick Weller, Russell Harvard, Neal Huff și Will Pullen. Povestea o urmărește pe Lynsey (Jennifer Lawrence), un soldat care suferă o leziune cerebrală traumatică în timp ce este trimisă în Afganistan și se luptă să se adapteze la viața de acasă.


Filmul dramă Causeway a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2022, pe 10 septembrie 2022. Este programat să fie lansat în cinematografe și pe Apple TV+ pe 4 noiembrie 2022. Filmul a primit recenzii pozitive, criticii lăudând performanțele lui Jennifer Lawrence și Brian Tyree Henry.


Sinopsis la filmul Causeway

O femeie soldat american suferă o leziune cerebrală traumatică în timp ce luptă în Afganistan și se luptă să se adapteze la viața de acasă.

Distribuție Actori în filmul Causeway

Jennifer Lawrence, Brian Tyree Henry, Linda Emond, Jayne Houdyshell, Stephen McKinley Henderson, Frederick Weller, Russell Harvard, Neal Huff, Will Pullen, Clyde Risley Jones, Jaylen Moore, Sue-Lynn, Samuel H. Levine, Dean Denton, Han Soto, Donald Paul, Nick Hagelin, Samuel Ali, Rebecca Chulew, Charles Barber, Danny Wolohan, Marc Fajardo, Timothy Carr, Lisha Wheeler, Toney Chapman Steele, Paul Kolker, Sean Carvajal, James Bane, Brian Conner, Robert Miskowski, Joshua Hull, Khaleel Paskel, Dave Bass

Regizor
Lila Neugebauer

Scenarist
Luke Goebel, Ottessa Moshfegh, Elizabeth Sanders

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
10 septembrie 2022 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, 4 noiembrie 2022 în cinematografe și pe Apple TV+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Causeway titlul original, Causeway titlul în română

Este filmul Causeway pe HBO Max

Din păcate filmul Causeway încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Causeway pe Netflix?

Din păcate filmul Causeway încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Causeway

Lynsey, o femeie soldat american, se confruntă cu o leziune cerebrală traumatică în timpul turului ei în Afganistan, ceea ce o obligă să se întoarcă acasă. Ea se luptă să se întoarcă la viața de zi cu zi ajutată de mama ei în timp ce așteaptă eventuala retrimitere.


Trailer la filmul "Causeway" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii