Header Ads Widget

Avarice (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune și thriller "Avarice" 2022 cu actorii Gillian Alexy, Luke Ford și Nick Atkinson. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Avarice".


Despre filmul Avarice

Avarice este un film de acțiune și suspans australian lansat în 2022, regizat de John V. Soto după un scenariu scris împreună cu Andrew Slattery, Adam Enslow și Dane Millerd. Filmul îi are în rolurile principale pe actorii Gillian Alexy, Luke Ford, Nick Atkinson, Alexandra Nell, Alex Fleri, Ryan Panizza, Campbell Greenock, Tom O'Sullivan, Priscilla-Anne Jacob și Victoria Fleri.


Filmul australian de acțiune și thriller Avarice este produs de companiile Avarice Productions, Filmscope Entertainment și Maddfilms și a fost lansat pe data de 23 Septembrie 2022 limitat în cinematografele americane și pe 29 septembrie în cinematografele australiene.


Sinopsis la filmul Avarice

O arcașă talentată trebuie să-și salveze soțul și fiica după ce sunt răpiți în timpul unei invazii vicioase a casei.





Distribuție Actori în filmul Avarice

Gillian Alexy, Luke Ford, Nick Atkinson, Alexandra Nell, Alex Fleri, Ryan Panizza, Campbell Greenock, Tom O'Sullivan, Priscilla-Anne Jacob, Victoria Fleri, Candice Callaghan, John McPherson, Téa Heathcote-Marks, Soa Palelei, Andrew Lewis

Regizor
John V. Soto

Scenarist
Andrew Slattery, Adam Enslow, Dane Millerd

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
23 Septembrie 2022 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Avarice titlul original, Avarice titlul în română

Este filmul Avarice pe HBO Max

Din păcate filmul Avarice încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Avarice pe Netflix?

Din păcate filmul Avarice încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Avarice

Kate, o arcașă talentată, se află în vacanță cu familia ei când sunt prinși în ambuscadă de o echipă de mercenari într-o invazie vicioasă a casei. Soțul și fiica lui Kate sunt răpiți în timpul atacului violent, iar ea trebuie să se bazeze pe abilitățile ei de tir cu arcul pentru a-și învinge răpitorii și pentru a-și salva familia.


Trailer la filmul "Avarice" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii