Header Ads Widget

Antonia Desplat

Toate filmele, serialele și biografia actriței Antonia Desplat cunoscută pentru filmele The French Dispatch, Shantaram, Scrisoarea pentru rege, Operation Finale - Vânătoarea de nazişti și Familia Durrell.



Biografia actriței Antonia Desplat

Antonia Desplat s-a născut pe 28 septembrie 1994 în Franța și este o actriță și producătoare franceză, cunoscută în special pentru filmele Operation Finale - Vânătoarea de nazişti și The French Dispatch și serialele Scrisoarea pentru rege / The Letter for the King și Shantaram.

După ce a jucat în câteva seriale și filme de scurtmetraj, actrița Antonia Desplat a prins un rol în filmul Operation Finale - Vânătoarea de nazişti în care a jucat alături de Oscar Isaac și Ben Kingsley. După alte două scurtmetraje, în 2020 prinde un rol recurent în serialul Scrisoarea pentru rege / The Letter for the King de la Netflix, iar în 2021 apare într-un rol mic în filmul Cronica franceză din Liberty, Kansas Evening Sun / The French Dispatch al lui Wes Anderson.

2022 pare să fie anul în care cariera actriței Antonia Desplat poate lua o turnură spre bine, odată cu rolul Karla Saaranen din serialul Shantaram, unde joacă în toate cele 12 episoade ale primului sezon și apare alături de Charlie Hunnam.

Filmele și serialele actriței Antonia Desplat

 2022Shantaram (Serial)
Karla Saaranen / Karla Saraneen
 2020The Letter for the King / Scrisoarea pentru rege (Serial)
Milou's Mother
 2018 Operation Finale / Operation Finale - Vânătoarea de nazişti
Dvora
 2018The Durrells / Familia Durrell (Serial)
Clara Ferrari
 2017Victoria (Serial)
Hortense
 2008Famille d'accueil (Serial)
Chloé
 2006Jeff et Léo, flics et jumeaux (Serial)
Coralie

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii