Header Ads Widget

Shantaram (Serial acțiune 2022) trailer și detalii

Serial de acțiune și crime online "Shantaram" 2022, cu actorii Charlie Hunnam, Antonia Desplat și Elektra Kilbey. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Shantaram".


Despre serialul Shantaram

Shantaram este un serial de televiziune dramă thriller creat de Eric Warren Singer și Steve Lightfoot, bazat pe romanul cu același nume al lui Gregory David Roberts. Povestea s-a inspirat din viața lui Roberts, care este despre un jefuitor de bănci din Australia care fuge din țară în India. Serialul va consta din 12 episoade regizate de Justin Kurzel și Bharat Nalluri. Steve Lightfoot s-a alăturat ca showrunner după ce Eric Warren Singer a părăsit proiectul ca showrunner. În rolurile principale îi avem pe actorii Charlie Hunnam, Antonia Desplat, Elektra Kilbey, Alexander Siddig, David Field, Sujaya Dasgupta, Rahel Romahn, Elham Ehsas, Fayssal Bazzi și Rachel Kamath.


Serialul de acțiune Shantaram este produs de Anonymous Content și Paramount Television Studios și a fost distribuit de Apple Inc. pentru serviciul lor de streaming Apple TV+. Serialul va avea premiera pe 14 octombrie 2022.


Sinopsis la serialul Shantaram

Un dependent de heroină încarcerat pentru un jaf scapă de închisoare și se reinventează ca medic în mahalalele din Bombay; Legăturile sale cu lumea interlopă a criminalității de acolo îl duc în Afganistan, unde se asociază cu un șef al mafiei blocat într-o luptă cu criminalii ruși.





Actorii principali în distribuția serialului Shantaram

Charlie Hunnam, Antonia Desplat, Elektra Kilbey, Alexander Siddig, David Field, Sujaya Dasgupta, Rahel Romahn, Elham Ehsas, Fayssal Bazzi, Rachel Kamath, Mel Odedra, Gabrielle Scharnitzky, Monica Kumar, Arka Das, Vincent Perez, Suraj Kolarkar, Alvin Maharaj, Aaron Glenane, Suman C. Tharan, Kamal Krishna, Jeet Dhaliwal, Sunny S. Walia, Mavournee Hazel, Erroll Shand, Poras Beniwal, Radhika Apte, Niko Tucci, Deepka Ratra, Luke Pasqualino, Ismail Bashey, Michael M. Foster, Matthew Joseph, Alex Santi, Tyson Jarvis, Vesse Saastamoinen, Monique Kalmar, Aurnab As-Saber, Indey Salvestro

Regizori: Iain B. MacDonald, Bharat Nalluri, Bronwen Hughes

Creatori: Eric Warren Singer, Steve Lightfoot

Genul filmului serial: Acțiune, Crime, Dramă, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: 12 episoade

Data de lansare serial: 14 Octombrie 2022 online pe Apple TV+

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe Disney+ România

Cunoscut și ca: Shantaram titlul în română, Shantaram titlul original

Producători: Anonymous Content, Paramount Television

Distribuitor: Apple TV+

Țara: America

Este serialul Shantaram pe HBO Max

Din păcate serialul Shantaram încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Shantaram pe Netflix

Din păcate serialul Shantaram încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Shantaram

Un fugar care urmărește mântuirea în Bombay din anii 1980 va face tot ce este necesar pentru a o obține, chiar dacă asta înseamnă să-și lase trecutul să revină înapoi în prezent. Condamnat evadat Lin Ford (Charlie Hunnam) fuge pe străzile pline din Bombay-ul anilor 1980, căutând să dispară. Lucrând ca medic pentru cei săraci și neglijați din oraș, Lin găsește dragoste, conexiune și curaj neașteptat pe drumul lung către mântuire.



Trailerul filmului serial "Shantaram" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii