Header Ads Widget

All Eyes (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller "All Eyes" 2022 cu actorii Jasper Hammer, Ben Hall și Danielle Evon Ploeger. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "All Eyes".


Despre filmul All Eyes

All Eyes este un film thriller dramă american lansat în 2022, regizat de Todd Greenlee după un scenariu scris de fratele lui Alex Greenlee. Filmul îi are în rolurile principale pe actorii Jasper Hammer, Ben Hall, Danielle Evon Ploeger, Nick Ballard, Julie K. Barnett, Joe Bianco, Ceelie, Laurie Cummings, Skyler Davenport, Erin DeCoursey, Jay Dee și Kay Dodd.


Filmul dramă și thriller All Eyes este produs de compania Homefront Pictures și a fost lansat pe data de 2 Septembrie 2022 online pe internet și în cinematografe selectate în America.


Sinopsis la filmul All Eyes

O gazdă de podcast în dizgrație intervievează un fermier excentric care pretinde că are un monstru care trăiește în pădurea din apropierea casei sale.





Distribuție Actori în filmul All Eyes

Jasper Hammer, Ben Hall, Danielle Evon Ploeger, Nick Ballard, Julie K. Barnett, Joe Bianco, Ceelie, Laurie Cummings, Skyler Davenport, Erin DeCoursey, Jay Dee, Kay Dodd, Tracy Ferguson, Dani Fox, Michael Fox, Alex Greenlee, Jeff Greenlee, Lisa Greenlee, Truett Guthrie, Brad Halford, Ben Hall, Kelsey Hightower, Sue Hines, Will Hutchison, Claire Kaplan, Mark McCollom, Zack McGregor, Cara McKay, Bill Mecca, Patrick Northrip, Jeremy Parr, Zachary Perry

Regizor
Todd Greenlee

Scenarist
Alex Greenlee

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
2 Septembrie 2022 online pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
All Eyes titlul original, All Eyes titlul în română

Este filmul All Eyes pe HBO Max

Din păcate filmul All Eyes încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul All Eyes pe Netflix?

Din păcate filmul All Eyes încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului All Eyes

O gazdă de podcast recent concediată dă peste o poveste despre care crede că i-ar putea revitaliza cariera. Povestea: un fermier recent văduv susține că în pădurea din spatele fermei sale trăiește un monstru. Planul: prinde și ucide fiara.


Trailer la filmul "All Eyes" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii